2777
2789
عنوان

بیاید بیاید هدیه😍😍😍😍

186 بازدید | 22 پست

سلام

صلوات هدیه برای امام زمان ❤ و تعجیل در فرج

هر چند تا فرستادی بگو...🧡

خودت هم تاپیک صلوات میزنی؟

مثلا بعد از نماز های واجبت یه دو رکعت نماز به نیت فرج هم بخون آقا خوشحال میشه ها🤩

مثلا امضات رو صلوات آقا کن🥲🤩

@ماه_نازبالام    

@دختر_پاییزم۲۴    

@بازباران،باترانه    

@هدااااا    

@مائده6525221    

بیاید به امید خدا پربازدید بازدید کنیم🧡

برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات◽️  کاربر آقا هستم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با اجازه استارتر

چله حدیث کسا ونماز شب وارد لینک بشید

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

دادا تگت نمیفته چراا

اونیکی تاپیک و ببین😂😂

۲۰۹ تا

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
@حکمتخدا     @rahgozaram     @عسل_جانم     @دختر_تخس & ...

مرسی عزیزم ۱۰۰ تا🌿🌷

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
@ماه_نازبالام     @دختر_پاییزم۲۴    

مرسی اجی

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

@سلام_به_همگی  

ابجییییییی کجاییی😭😭