2777
2789
عنوان

بیبی چک گیجم کرده

354 بازدید | 23 پست

سلام خانم های نی نی سایتی لطفا کمکم کنید

من دهم آذر روز موعدم پری شدم اما با همه پری ها فرق داشت. اولش یه خون تمیز مثل وقتی دستت رو میبری اومد خیلی کم بعد رنگش شد مثل زنگ زدگی آهن. ۲ روز هم بیشتر نبود. بخاطر همین شک کردم چند روز بعد تست زدم بعد چند ساعت یه خط نازک ولی قرمز افتاد فردا صبحش زدم منفی شد. امروز صبح دوباره تست زدم بعد چند ساعت یه خط نازک افتاد. الان نمیدونم حامله ام یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم ها منم ی سوال دارم میتونید کمکم کنید 

من سه روز بعد از اخرین روز پریودیم ی رابطه ی بدون محافظت داشتم که 40 ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم درست بعد از 8 روز به لک بینی قهوه ای اعتادم که بعد از 24 ساعت فقط دو روز در حد روز های 5 پریود عادی خون دیدم بعدش 4 روز لک های قهوه ای خیلی کم به نظرتون امکان داره باردار باشم هنوز هم به موعد پریود این ماهم 7 روز مونده

قرص میخوری؟ ببین برای منم ی خطی افتاد   یعنی دوتا خط افتاد بعد ی خطش کاملا رفت  مال بی ب ...

اره عزیزم ۲ ماه هست ک دوفاستون میخورم. مارک اولی ک زدم یونی تست بود بعدی ک منفی شد مدیکور امروز هم مدیکور زدم ک این شد. خداروشکر ک حامله بودی عزیزم دعا کن منم حامله باشم