2777
2789
نمیشه ک بدون هیچی🤣 چندکیلویی

من قدم 165 وزن 60 سایزمم 60 😱

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من قدم 165 وزن 60 سایزمم 60 😱

سایز سوتین؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۵۶ کیلو 😓

نفسش بهت بیفته چاق میشی😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سایز سوتین؟ 

اره😐

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اره😐

چ جالب😂😂

خخخ😂 خداکنه

بخدا منم اینقد لاغر بودم معروف بودم ب اسکلت😂ولی الان خوب شدم

از روزی که میره تا روز بعد که میخوادبیاد میمونم تو فکر چی میخوام بپوشم 🤦🏻‍♀️

نه دختر تو برا مدل لباسات نگرفته ک راحت باش

تاپیکاتم خوندم نگو طلا نمیخوام بذار بخره یاد بگیره بعد عروسی نمیخرن تو مردا رو نشناختی انگار

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
معمولیا با اسفنجیا سایزش فرق داره؟ 

😂😂😂خب اره چون هر کارگاه و تولیدی جدول سایزش یکم با بقیه فرق داره چندبار بگیری دستت میاد اندازه ها شرط کن بگو اندازه نباشه تا ۱۰ساعت پس میفرستم سایز دیگه اش میخرم

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز