2777
2789
عنوان

موهام سفید شده🤕

206 بازدید | 25 پست

از ده سالگی شروع کرد به سفید شدن تا ۱۴ خیلی زیاد شد دکترا نتونستن علتشو بفهمن بعد یه مدت کم کم همون موهای سفید از ریشه داشت سیاه میشد ولی الان دوباره برگشته😑    

من از ۱۶ سالگی شروع شد به سفید شدن 

برا من ارثیه البته غم و غصه هم بی تاثیر نبود

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اها من نه ارثی نیست منم ۱۶ سالمه 

پسرخاله من از بچگی موهاش شروع کردن به سفید شدن تا الان که ۱۶سالشع عین ی پیرمرد کل موهاش سفید شدن ... اونم دکتر نفهمید چرا! و هرچی کلسیم و مکمل بهش دادن بی فایده بود

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
هرکی میبیند میگه چرا اینطوریه موهات پیر شدی مخصوصا دوستام😕

وای منکه دوس دارم 

دوستات کج سلیقه ان 🙃😉 

راستی من از یه نفر که مثل توعه شنیدم دکتر بهش گفته از کلری که به آب میزنن هم میتونه باشه 

آب تصفیه شده بخور 

چه بد🤒

اهومممم ولی جذاب شده لنتی 😐😂 چش و ابرو مشکی صورت جوون موها سفید