2777
2789
عنوان

سخت نگیرید

391 بازدید | 45 پست

همین الان یه چیزی خییلی اعصابمو خورد کرده بود

میخواستم یه قیامتی به پا کنم

بعد به خودم گفتم ول کن بابا سخت نگیر چی از آرامشت مهم تره

یه نفس عمیق کشیدم و فراموش کردم

الان حالم خیلی خوبه🙂

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

آفرین باریکلا    

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا ادم باید عصبی بشه تو دعوا داد بزنه من حتی اگه با کسی دعوا کنم توری دعوا میکنم انگار دارم ناز ...

نه باور کن خوب تیس دعوایی باشی

همش اعصاب خودت خورد میشه

چرا ؟؟؟؟ ممد کاری کرده؟!    

نه بابا سر کار دعوام شده بود😅

اون طفلک که فعلا کارش از التماس برای قرار کشیده به التماس برای یه عکس ولی بهش نمیدم😂