2777
2789

چی بگیم خب...چیزی نمیشه گفت بزرگتره احترامش واجبه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم باید بگی چون کلی میکروب رو لب و دهن ادم بزرگاس و از طرفی بچه باید یاد بگیره ک لب هم جزو اندام خصوصیه همه نباید ببوسنش یه روانشناسه میگف

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

ای دااااد😑مادرشوهر منم ازاین اخلاقها داشت.بارها رک گفتم باز بوسش میکرد.خدابیامرزه پدر کرونارو.اومد ماسک باب شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

😐یکی اینجا میگفت مادرشوهرش وقتی پوشک بچه رو عوص میکرده اونجای بچه رو بوس میکرده قربون صدقه اش میرفته   

الان یاد اون افتادم

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

شوهرت بهش بگه مامان فقط صورتتو به بچه بچسبون،دکتزش بهمون گفته کسی نبوسه ویروس منتقل میشه زود زود مریض میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن