2777
2789
عنوان

آدمای دورو

96 بازدید | 8 پست

سلام به همه

بچه ها من هر جلسه سر کلاسمون)ادبیات( که ۶۰ نفر جمعیت داره جواب میدادم اونم فقط من !

بعد یه جلسه بچه ها اومدن تو گروه مسخرم کردن و اینا خیلی هم بدجور بود

بعدش همون آدمایی که باعث شدن قلبم هزار تیکه بشه این جلسه سر کلاس چنان بلبل زبونی میکردن که حد نداشت ،انگار اصلا phd ادبیات داشتن و شاهنامه رو خودشون نوشته بودن

الان واقعا ناراحتم که گذاشتم تحت تاثیر این آدما قرار بگیرم و این جلسه اصلا حرف نزنم...

من دانشجوی هستم 

بخدا بهت حسادت دارن و میخوان روحیتو خراب کنن و اونا سرتر شن اصن بهشون اهمیت نده و ادامه بده جواب دادنتو

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
بخدا بهت حسادت دارن و میخوان روحیتو خراب کنن و اونا سرتر شن اصن بهشون اهمیت نده و ادامه بده جواب داد ...

راست میگی سیما جون؟ چون الان انقدر ناراحتم و هی به خودم فحش میدم که چرا تحت تاثیرشون قرار گرفتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوش نده

دوست منم مث شما خیلی فعال بود بقیه مسخرش میکردن اما گوش نمیداد خیلی فعال بود الان بعد فارغ التحصیلی استادامون خیلییییی قبولش دارن

پارتیش شدن سرکار میره 

حتی برا ارشد هم پارتیش شدن چون خیلی باورش دارن

اما بقیه هیچییییی نشدن!!!

گوش نده دوست منم مث شما خیلی فعال بود بقیه مسخرش میکردن اما گوش نمیداد خیلی فعال بود الان بعد فارغ ...

خدارشکر که خدا تورو سر راه من گذاشت،دیگه از همین جا قول میدم که فقط راه خودمو برم و با بقیه کاری نداشته باشم .

[QUOTE=218640908]راست میگی سیما جون؟ چون الان انقدر ناراحتم و هی به خودم فحش میدم که چرا تحت تاثیرشون قرار گرفتی[/QUاره بخدا هیچ ناراحت نباش قوی باش نزار روت تاثیر بزارن و چیزی ک گفتم انجام بده ادامه بده موفق باشی

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
خدارشکر که خدا تورو سر راه من گذاشت،دیگه از همین جا قول میدم که فقط راه خودمو برم و با بقیه کاری ندا ...

قربونت برم

تو فقط برا درست تلاش کن و درگیر حواشی نشو 

بخدا این دوستم فقط تمرکزش رو درس و کارعملی بود خیلی از استادا سوال میپرسید 

میرفت تو کلاسای عملی شون شرکت میکرد

اصلا هدفی جز درس نداشت

الانم خداروشکر موفقه

جایی کار میکنه که باید چند میلیون سفته ضمانت میداد

اما استادمون ضامنش شد 

خیلی مستقل شده الان