2777
2789
عنوان

دعوا اول صبحی

695 بازدید | 35 پست

بچه ها من یه وسیله ایی را گذاشتم دیوار فروش بره بعد الان مشتری امده و میخواد ببره الان صبحی به شوهرم گفتم به طرف زودتر زنگ بزنه تا بیاد ببره با پولش میخوام ظرف دم دستی برای آشپزخونه  بخرم یهو برمیگرده میگه من گذاشتم واسه قسطام تو چرا پول گوشی را نمیدی؟ درصورتی که چند روز پیش واسه خودش و دخترم کلللی چیز خریدن و من همیشه از حقوق خودم یا از بن لباس باشه  چیزی میخرم.اون موقع یاد قسطهاش نبود؟ 

خیییلی خودخواه و خسیسه در مورد من .

انقدررر زورش میاد برای من کاری بکنه یا چیزی بخره.

به خدا بیشتر چیزا را خودم یواشکی از دیجی یا نتی واسه خودم میخرم چون حوصله غر زدن ندارم. 

خدایا منو ببردیگه  از اخلاقهای مزخرف و خودخواهی های این مرد 

بخودش گفتی چرا وقتی خرید کردی نگفتی قسط دارم؟

از این به بعدم.اولویتت خودت باشه بعد اون 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخودش گفتی چرا وقتی خرید کردی نگفتی قسط دارم؟ از این به بعدم.اولویتت خودت باشه بعد اون 

خیالش از حقوقت راحته که اینطور میکنه !سخت نگیر فقط رویه خودتو عوض.کن بیشتر برای خودت خرج کن گلی!خرج کن تا عادت کنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

ایشششش ایقد بدم میاد از مردایی ک میزاره زن خرج کنه ک نگووو اصن خانمی تو واس چی عادتش دادی. ب کارکردنت ک اینجور زبون دربیاره برات بنظرم دیگه کارنکن بزار خرجت بده وگرن اوضات بدتر میشه

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

خیییلی خیییلی پر رو و پر ادعا و خود خواهه 

بهش میگم بن هایی که میدن را هم بیشترش یا تمامش را  تو خرج میکنی آخرش هم همیشه خدا میگه من اگه سالی ماهی برای خودم چیزی بخرم 

یه موقع هایی که میبینه با حقوق خودم چیزی میخرم حسودی میکنه خدامیگه من از صبح تا شب جون بکنم و دلخوشی هم ندارم 

درصورتی که بیشتر از من واسه خودش خرج میکنه 

شوهرمن نوبره به قرآن 

اینعم نعمت الهی که انقدر دعا کردم به پاکیم رحم کنه و مورد خوب سر راهم قرار بده

ایشششش ایقد بدم میاد از مردایی ک میزاره زن خرج کنه ک نگووو اصن خانمی تو واس چی عادتش دادی. ب کارکردن ...

انقدرررر غر میزنه و آحرشم خرج نمیکنه که مجبورم خودم برم ماه پیش ابروهام را بعد از یکسال که تصمیم داشتم برم واسه میکرو  بلاخره میکرو کردم خودم دادم وااای اون صد سال سیاه پول نمیداد 

عزیزم سر صب خودتو اذیت نکن

همه مردا مشکلاتی دارن

گفت ک گفت بیخیال

شما پولشو بردار چیز ک مخای بخر

محل نده انقد ب حرفاش

مردا عادتشون هست ی جور گند بزنن ب خوشحالی زنا

حقوقتم تو خونت خرج نکن.اوشون وظیفه داره خرج شما و دخترت و بده.پس انداز کن واسه این چیزایی ک دوست داری

خیالش از حقوقت راحته که اینطور میکنه !سخت نگیر فقط رویه خودتو عوض.کن بیشتر برای خودت خرج کن گلی!خرج ...

نه بابا فکر کردی من حقوقم همیشگیه ...نه بابا من چند وقتی یه بار کلاس از فرهنگسرا بگیرم میرم چیزایی که واسه خودم میخوام میخرم کاش کار درست و درمونی داشتم نگاه سگ بهش نمیکردم