2777
2789
عنوان

ادمای حسود انرژی منفی و چشم زدن

318 بازدید | 10 پست

دورتون داشتید؟ من وقتی از کنارم رد میشن احساس خفگی میکنم 

قشنگ انرژیشونو میگیرم 

خیلی هاشونم که تا یه خبر خوب از زندگیم میشنون حال خودم یهو بد میشه 

چه کنم؟

قدیمیا اسفند دود می کردن. حالا نمی دونم تاثیر داره یا نه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسود ترین آدمی که دیدم مادرشوهرمه، آدم های حسود خیلی آسیب میزنن مخصوصا اگه نزدیک باشه 

لازم نیست کاری کنن همون نگاهشون مثل یه اشعه است به ادم میخوره احساس میکنی از تو خشک میکنه ادمو 😂😂😂

خالم الهی کوربشه پسرمووقتی میبینه بچه ازاین روبه اون رومیشه دوماه پیش دیدش پسرم پوست واستخون شده 😫😫😫

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

امان از حسود ها که از اتیش بدترن..... 

سوره فقل زیاد بخون.

کاری به کارشون نداشته باش که پشت سرت حرف نزنن تهمتی غیبتی چیزی یا از همه مهم تر سحر و جادوت نکنن،

کمتر برو خونش به بهانه های مختلف و غیر مستقیم،

هر چیزی که بیشتر داری از اون داری، لازم نیست اون بدونه: مثلا اگه اون گفت من پول ندارم تو نگو من گردنبند 30 میلیونی خریدم یا اگه خودش فضول بود و دید کمتر بگو قیمتش رو سعی کن نشون هم ندی وسایل جدیدی که خریدی....

مثال بود ممکنه در مورد شوهر خانواد خاستگار یا هر چیز دیگه ای باشه 😊🌹

👑خرداد👑
2790
2778
2791
2779
2792