سلام بچه هاامروزرفتم واس بارداری جواب ازمایشموگرفتم و سونوگرافیم رفتم دکتر دکترگف تنبلی تخمدان داری تااینوشنیدم اصلن حرفایه دیگه دکترونمیشنیدمو حالم بدشد دکترواسم دوتاقرص نوش یکی متفورمین بایکی دیگه ک اسمش یادم نی گف تاچندوقت اذیت میشی بعدگف ازروزاول ماهانگیت بشمارتا روز۱۲..۱۳..۱۴بایدرابطه داشته باشین و بعدش سونوبده و بیاواست امپول بزنم حالم خیلی بده خیلی گریه کردم همسرمم عاشق بچه ولی دیدحالم بده هی میگه باباطرف اصلن بچه دانمیشه ولی امیدشوازدست نمیده اگه کسی حتی پدرمادرخودم بت حرف بزنه من میدونمواونا نیازی نیست ب کسی بگی فقط منوتومادرت میدونه کافیه این چیزی نی قرصاتوبخوری خوب میشی خیلی دلداریم میده و بهم میرسه دارم دیوونه میشم کسی بوده همچین مشکلیوداشته باشه و خوب شده باشه و باراداربشه یاازهمین قرصو امپول و اینا مصرف میکرده ممنون میشم کمکم کنین😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم من رفتم دکتر گفت زخم دهانه رحم داری. تنبلی تخمدان شدید سری دوم رفتم گفت اصلا تخمک نداری .انقد زر میزنن ایندکترا بعدم دوماه بعد حرفش باردار شدم منم مثل شما میترسیدم الکی دکتر منو ترسوند انقد مادرا هستن با همین مشکلا خیلی بدترش باردار شدن دکتر بری اخرش یه عیب میزارن روت من کسی ام که تجربه کردم الکی غصه نخور
من ۷ سال باردار نشدم و بطور اتفاقی رفتم پیش یه دکتر دیگه بهم گفت شکمتو آب کن و ورزش کن
شکممو آب کردم و بعد از دوماه باردار شدم
نگران نباش اگر ورزش کنی تخمدونات فعال میشن
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من نمیفهمم واقعا چرا الکی به خودت استرس میدی بخدا این مشکل همه ی خانوماست اگه اینجوری بود که هیچ کس بچه دار نمیشد عزیز من،اینقدر تو افکار منفی نباش بخدا داروهات رو مصرف کنی،باردار میشی بهت قول میدم
خیلی ممنونم حتما ازفرداصددرصدشروع میکنم بخاطربارداری هم ک شده
🌸❤🌺به امید تاپیک خوبت درباره بیبی چک مثبت😊🌸❤🌺
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘