2777
2789
عنوان

سیتالوپرام

145 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دوسال سیتالوپرام ۲۰ میخوردم الان دکتر متخصص گفت ۴روز نصف بخور بعد قطعش کن من یک هفته نصف خوردم قطعش کردم گفتم یک هفته بهتر تا بدنم عادت کن ولی حالا سرگیجه شدید دارم بعد ترکش کسی بوده ترک کرده افکار منفی برنگشته سرگیجش خوب شده؟

سیتالوپرام عشق منه 

چند سال پیش افسردگی شدید داشتم خوبم کرد 

نه برنگشت . یادم نمیاد قطعش عوارضی داشته باشه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی خوردی وزنت بالا رفت ؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
بعد چندوقت قطعش کردی

خیلی مرتب نخوردم 

هشت ماه مرتب دو ماه قطع باز ی سال مرتب بعد قطع 

قطعشم اینطور بود ک ی هفته ی روز در میون خوردم بعد نخوردم

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
خیلی مرتب نخوردم  هشت ماه مرتب دو ماه قطع باز ی سال مرتب بعد قطع  قطعشم اینطور بود ک ی ه ...

من چند روز یه جوریم تا حالا شده قهوه بخوری بی قرار بشی یه لحظه اونجور میشم بعد همش حالت ترس دارم سرم سنگین و‌مور مور میکنه حالا نمیدونم مال عادت به قرص البته یک ماه باردارم

من چند روز یه جوریم تا حالا شده قهوه بخوری بی قرار بشی یه لحظه اونجور میشم بعد همش حالت ترس دارم سرم ...

نمیدونم عزیزم من همچین حالتی نداشتم. چیزی ک میگی شبیه فشار خون بالاست. مطمینی فشارت نرماله جدیدا؟