2777
2789
عنوان

هعی💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 20 پست
شاید برای کسی که فقط میبینه چی مینویسم مشکلات خیلی جدی نباشه ولی من کل بچگیمو و جوونیم توی حسرت سپر ...

میفهمم چقد سخته عزیزم ، دل سفره نیس پهن بشه 

اما عزیزم سعی کن هرجور شده روی پای خودت وایسی 

درستو بخون موفق بشو شاغل بشو 

نگران حرفها و قضاوتا نباش 

اگر قرار باشه با این حرفها قید زندگیتو بزنی پس انتظار مدفقیت نداشته باشه موفقیت از دل سختی میاد 

میدونم گفتنه این خرفها خیلی سخت و عملی کردنش یکم دشوار اما تلاش کن تو میتونی روی پای خودت وایسا

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
کامنتمو که برا  یکی‌دیگه ریپلای زدم بخون💔 بنظرت حق ندارم غمگین باشم؟

عزیزم شرایطتتو درک میکنم خیلی سخته چون  منم کتک خوردم از پدرم ازش بی مهری دیدم حتی گول خوردم تو سن و سال تو 

باید خودتو قوی کنی

روحتو بزرگ کنی 

برای موفقیت خودت تلاش کنی 

درس بخون کناب بخون 

به هر اتقاق بدی که میوفته نگاه امتحانی داشته باش و سعی کن دلتو بزرگ کنی عزیزم 

مطمئن باش خدا اون ظرفیت رو تو تو دیده که داره امتحانت میکنه 

تا زنده ای باید زندگی کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرایطتتو درک میکنم خیلی سخته چون  منم کتک خوردم از پدرم ازش بی مهری دیدم حتی گول خوردم تو ...

ولی بالاخره یجایی این عقدهه خودشو نشون میده هرچقدر هم بخوای تظاهر به خوب بودن کنی

منم کتک زیاد خوردم ولی همیشه سوزش حرفا بیشتر کتکه

کاش شب و روز کتک میخوردم ولی انقدر فحش نمیشنیدم که تا این اندازه از زندگی سیر بشم

💔

کامنتمو که برا یکی‌دیگه ریپلای زدم بخون💔بنظرت حق ندارم غمگین باشم؟

کاملا حق داری آبجی کاملا منم توسط بابام کتک خوردم ابجی جان ولی ایشالله درس بخون به یک جایی برس بعدش به خاطر کارشون پشیمون میشن و سعی نکن باهاشون لج کنی فقط آروم باش و جوذی وانمود کن که حق با اونایی تا دوباره اذیتت نکنن