2777
2789
عنوان

غرورم شکست

276 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

دلم میخاد باهاتون دردودل کنم

یه پسری ازم خیلی خوشش اومده بود من ولی نه ازش خوشم نیومده بود حتی اولین بار که دیدم گفتم خدایا چقد بی ریخته خندیدنی چقد زشت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تنها خوبی که داشت اخلاق خوبش بود.ولی برعکس اخلاق من باهاش اصن خوب نبود مثلا ازش ایراد میگرفتم بینیتو عمل کن برو باشگاه اطراف ابروتو تمیز کن و اونم تک به تک انجام میداد جز همل بینی

ظاهرش یکم بهتر شده بود و من کم کم جذب محبتاش شدم و بعد یک ماه تونست خودشو تو دلم جا کنه

بعددیدم کم کم دارم خیلی وابستش میشم ولی هم چنان اخلاقم زیاد تعریفی نداشت برام تولد گرفت کلی کارا کرد ناراحت میشدم دستو پامو بوس میکرد میگف غلط کردم هرچی میگفتم همون میشد

میگف اسمون به زمین بیاد زمین به اسمون از دستت نمیدم هرکاری میکنم تا منو دوس داشته باشی.میگف معجزس دختری مثه تو با منه

بعد باخونوادش اشنام کرد گف هروق که تو خونوادتو در جریان بزاری میام خواستگاری

فقط میتونم بگم با پسر جماعت دوست نشید اعتمادی نیست.هرکی اومد خواستگاری و دوسش داشتین تحقیق کنید اشنا ...

دقیقا نباید اصن دوستی کرد حتی با پسترینم دوس شی فک میکنه کیع

لایکم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم