2777
2789

دبیر زیستمون یکاری کرده خیلی رو مخمه

میخوام بروش خودم پشیمونش کنم

من معمولا زیاد سوالای فلسفی برام پیش میاد تو همه درسا ولی زیست نه

میخوام با سوالام گیجش کنم ولی اصن سوالی به ذهنم نمیاد

شما سوالی چیزی ندارید کنجکاو باشید من ازش بپرسم جوابش وبشما بگم

یا سوال سختی که جوابشو ندونه

یا سواله عجیبی که قبلا به ذهنتون رسیده باشه

لطفا بگین

جورایی میخوام اینجوری تلافی کنم

فردا هم باهاش کلاس دارم

خخخخخ

عجب دختری هستی

من باشم کلا پیام هات را نخونده حذف میکنم   

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با معلما نمیتونی با سوال پرسیدن در بیوفتی. همیشه یه جوابی دارن

نه میگم هیچی حالیش نیست بنده خ ا کلیپ می‌فرسته آنلاین حظوری یا درس میپرسه یا امتحانه تمام جلسه ها نه رفع اشکالی نه درسی توضیحی هیچی

بقیه هم که میبینن اینجوریه سوال ازش نمیپرسن 

ببین عزیزم معلم حکم پدر و مادر را داره 

بعضی از دانش آموزان  و یا حتی والدین به خصوص الان که مجازی هست  اصلا آداب صحبت کردن با معلم را بلد نیستن منظورم با شما نیستا کلا میگم 

فکر میکنن  الان که معلم جواب سوالاتشون را میده پس میتونن عامیانه صحبت کنن انگار که در یک سطح هستن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

حظوری 

آهان  پس دیگه بدتر 

اصلا با معلم در نیفت  باهات لج میکنه 

این که چرا در کتاب گفته انتقال پیام از اکسون به ماهیچه سیناپس هست اما در اصل سیناپس بین دو تا سلول عصبیه ؟ من اینو پرسیده بودم کل دبیرا شهرستان که جمع شده بودن رفته بود اونجا پرسیده بود جوابمو داد   

ببین عزیزم معلم حکم پدر و مادر را داره  بعضی از دانش آموزان  و یا حتی والدین به خصوص الان ...

ببین ربتی به این چیزا نداره معلمه اصن همه چیزو از سر خودش باز کرده اصن نه توضیحی نه چیزی عین خیالشم نیس بقیه معلما انقد خوب درس میدن ولی اصن ایشون درس نمیدن جوری که حتا سوالم واسه آدم پیش نمیاد