2777
2789
عنوان

سیل امده😱

250 بازدید | 22 پست

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

/(*۰*)/

من در حال قرق شدن

.

.

.

حوصلم سر رفته گفتم بیام ملت رو سر کار بزارم 

دیوونه هم خودتی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😑😑

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

ساقیش خودمم نمونه کارمه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بیاا دستمو بگیر بکشمت بیای بالا

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
غرق !

وییی به بزرگی خودتون ببخشید در حین غغغغغرق شدن اشتباه تایپی شد

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁
بیاا دستمو بگیر بکشمت بیای بالا

😂😂😂