2777
2789
عنوان

دخترعمم

163 بازدید | 12 پست

میشه یدیقه خودتونو جای دخترعمم بزارین

داروخونه کارمیکنه من چنتا دارو میخاستم البته خیلی اضاف تر ازاون چیزی گ لازم داشتم بهش گفته بودم  شوهرمو فرستادم بره بگیره اصلا فکرشو نمیکردم نزدیک 400 بشه ک  .شوهرم دوتاکارت داره یکش دست من مونده بود ک پولاش تواونه . شوهرم رفته داروخونه ک بگیره کارتش موجودی نداشته گفته برات کارت ب کارت میکنم .کارت اصلیم دست بهاره .اون گفته عب نداره دیر نمیشه .منم بعد ک شوهرم اکمده از داروخونه بیرون زنگ زدم گفتم چیشد گرفتی گف اره اینارو داده اینقدم شده منم چون کلن ادم خسیسی هستم 😁گفتم برو بگو دونه ای بده اونهمه میخام چیکار. ماهم خداروشکر وضعمون بدنیس و اوناهمیشه حسودی مسکردن و پشت سرم میگفتن . حالا چ فکری میکنه ؟باورمیکنه ؟یافک میکنه کلن پول نداشتیم😐منم برای طبیعی کنم پیام دادم شوهرم حساب کرد یانه کارت دیگش دست منه برات کارت ب کارت کنم این پیامو اخر اخر دادم ک شوهرم داشت میومد خونه دگ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگ میفهمه خسیسی😂

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
🤣🤣🤣چرااااا

اخه تصور کردم شوهرت اول بیاد بگم ۴۰۰تومن اون بگه عع وا کارت دست زنمه کارت ب کارت میکنم 

بعد چند مین باز شوهرت بیاد بگه دونه ای بده همشو نمی‌خوام 

😂😂😂 

بعد تو پیام بدی ک شوهرم حساب کرد؟ 

خلاصه بااین تصورات خنده ام اومد هر وقت بهم دارو بسپاری خندم میگیره میگم مطمئنی ؟ گرون میشه ها 😁😁