2777
2789
عنوان

شب یلدا

129 بازدید | 8 پست

میخام شب یلدا توی پوست هندونه ژله بریزم بعد که ژله سفت شد مثلث برش بزنم خشگل میشه ایا کسی انجام داده تو پوست میوه؟

میترسم موقع قاچ‌ کردن جدا بشه از پوست 

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

من درست کردم هندونه رو که توشو خالی کردی یه دستمال بزار توش اب بود بگیره بعد بریز 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
من درست کردم هندونه رو که توشو خالی کردی یه دستمال بزار توش اب بود بگیره بعد بریز 

مرسی از راهنماییت عزیزم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

به نظرم برای اینکه موقع برش زدن قشنگ قاچ بشه باید ژله رو غلیظ تر درست کنی تا بافت سفت تری داشته باشه 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
اسی من یبار انجام دادم اما ژله به هندونه نچسبیده بود خوب  و جدا میشد وقتی برش میزدم

اخه ینفر گف اکه روغن نزنی جدا نمیشه من تو پوست پرتقال ازمایشی درست کردم کنده نشد ولی هندونه لیزه

به نظرم برای اینکه موقع برش زدن قشنگ قاچ بشه باید ژله رو غلیظ تر درست کنی تا بافت سفت تری داشته باشه ...

من داخل ژله هام دنت میزنم سفن و پر رنگ میشن اگه دنت بزنم چی کنده نمیشه دیگه؟

من داخل ژله هام دنت میزنم سفن و پر رنگ میشن اگه دنت بزنم چی کنده نمیشه دیگه؟

خوبه مثل ژله بستنی میشه فقط مقدار آب کمتری باید داخل ژله بریزی

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»