2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9212 بازدید | 103 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمدی بوده

منم همین حس کردم اخه قسم خورد اشتباه شده جای ابجیمی نمیدونم اخه ی کاری باهم قرار کیم گفتم عمدی باش کنسل کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

میگفتی بده عمت بخوره 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
میگفتی بده عمت بخوره بی تر ادب 

نمیشه واقعا ما چشم تو چشم میشیم من خیلی شوک شدم اینجور گف 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام عزیزم باهم کار مبکنید

ی مدت کوتاهی هس چند تا قرار داشتیم ک ی کاری شروع کنیم

منم همین حس کردم اخه قسم خورد اشتباه شده جای ابجیمی نمیدونم اخه ی کاری باهم قرار کیم گفتم عمدی باش ک ...

عزیزم اولا کهدعمدی بوده دوما حتی اگه عمدی نبوده باشه بعد از گفتن این حرف درست نیست باهم کارکنید چون ممکنه حریم بینتون نزاره من باشم کنسل میکنم

هردورو تو یه پیام گفته یا جدا جدا؟اگه جدا گفته احتمال زیاد عمدی نبوده.استیکر هم چون خجالت کشیده بخاطر حرف زشتش فرستاده.اما اگه باهم فرستاده امکانش هست عمدی باشه.ولی من حسم میگه عمدی نبوده.چون اصلا این جمله رو هیچ جوره نمیشه تو جواب شما گفته باشه.حرف خاصی نزدی ک اینو بگه

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
شاید واقعا عمدی نبوده . شایدم خواسته مزه دهنتو بفهمه . نمیدونم واقعا

نمیدونم حس کردم ی تیری انداخته 

اشتباه نبود چون دوتا پیام پشت هم داد یعنی از صفحه بیرون نرفته بود ک ب کسی دیگه بخود بده من ک ریپ زدم  گف اشتباه شد

اونوق وسط بحث کاری چرا برگرده بگ باید بخوریش 😐

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
پسرا بین هم اینطوری حرف میزنن بعضی وقتا     فک کنم فک کرد دوستشی. عیب نداره به روش نی ...

اره گف اشتباه دادم اما اصلا از صفحه چت من بیرون نرفته بود ب هر حال ب روش نمیارم گفنم پیش میاد