2777
2789
عنوان

خیانت

200 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

من دوسه سال پیش تودانشگاه یه بار با یه پسر و دوتا دیگه از دوستاش رفتیم بیرون

بقیه فک میکردن من و ایشون دوست دختر دوس پسریم

وخب تقریبا بودیم

ولی رابطه ی خاصی نداشتیم.مطخواستیم دوست بشیم ولی به هم نمیخوردیم

حالا ایشون تو جمع معمولا اصلادبه من اهمیتی نمیداد و اصولا توجهی نمیکرد یه روز که چهارتایی رفتیم سینما ازکنارمن پاشد رفت نشست کناراون دوتا منم تنها موندم رفتم نشستم کناردوستش که پسر بود باهاش گپ زدن و اینستاگرامشو گرفتم.کلا توی اون روز رفتیم خرید و اینا من هی به این دوستش نزدیک میشدم باهاش گپ بزنم.مم به خیال خودم میخواستم فقط باهاش دوست بشم همین.اونم اصولا به من مخل نمیداد.چندروز بعدشم تو تلگرام پیویش پیام دادم که به نظر مسر خوبی میای و چرا نمیای بیشتر بریم بیرون.خلاصه اون دوست من همه ی پیاما و حرفای مارو دیده بوده و اصولا جفتشون فک میکردن من آدم خائنیم و دارم سعی میکنم با دوست دوست پسرم دوست بشم.وبعدها جوری بامن حرف میزد که یعنی اون به من گفته من چجوری آدمیم که اون حاضر شده باهام دوست باشه

یعنی فکرای بدی درموردم کردن

خداییش من فقط میخواستم باهاش دوست بشم همین که صمیمی باشیم

ولی اینهمه سو تفاهم ایجاد شده و کلا هزارفکربددرموردم کردن.البته اصولا شاید شیوه ی دوست شدن من درست نیست.چون من هروقت میخوام باپسری دوست بشم مردم اینجوری برداشت میکنن

خلاصه خیلی دارم بخاطرش خودمو سرزنش میکنم

اصووولااا داشتی خیانت میکردی دیگ

توجیه میکنی چرا؟

دوست معمولی و صمیمی و اجتماعیو بریز دور

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظر من اصولا انقد تو کف پسرا نباش اصولاً بای😒 

بابا من تنها بودم گفتم باهم صمیمی باشیم مگه چی میشه.من نمیفهمم چه اشکالی داره به به پسر بگی به نظر پسر خوبی میای که اسنهمه فکر و حرف بد کنن

خداوکیلی من میخواستم باهاش دوست بشم.پیخواستم جومون صمیمی باشه.نمیدونم بخدا

آهان

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خداوکیلی من میخواستم باهاش دوست بشم.پیخواستم جومون صمیمی باشه.نمیدونم بخدا

این چه خواسته ای اخه

رفتی به پسرع گفتی بیا بریم بیرون

یه پسر به تو بگه بریم بیرون تو چه فکری میکنی

متاسفانه اینجا ایرانه و پسرا فوق العاده بی جنبه و خر

تو ازمتن و کارای من چی برداشت میکنی؟شاید من بددن اینکه حواسم باشه ناخوداگاه واقعا اسیگنال فرستاده بودم.ولی درکل اینهمه قضاوت خقم نبوده.تازه وقتیم براش توضیح میدادم اصلا باور نمیکرد

اون دوستش ظاهرخوبی داشت و میگفت دخترا خیلی بهش پیشنهاد میدن

این چه خواسته ای اخه رفتی به پسرع گفتی بیا بریم بیرون یه پسر به تو بگه بریم بیرون تو چه فکری میکنی

منظورم این بود که ما با اکیپمون بیرون میرفتیم اون خیلی نمیومد.من گفتم بیشتر بیا بیرون باهم باشیم

این چه خواسته ای اخه رفتی به پسرع گفتی بیا بریم بیرون یه پسر به تو بگه بریم بیرون تو چه فکری میکنی

میدونم الان که فک میکنم خب برداشت بد میکردن ازاون صمیمیت من.ولی دیگه دراین حدقضاوت دیگه زیادی بوده