2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه قاشق دارچین خوردم فقط

ازچه لحاظ شرایطت نیست عزیززم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه قاشق دارچین خوردم فقط

اگرواقعا بچه ای باشه سقط نکن گناه داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیز از کسی نخواه که تو کشتن یه موجود زنده یه انسانی که ممکنه یه نسل مهم و با برکت داشته باشه شریک بشن

قطعا کسی که عاقل باشه دستشو به خون اون کوچولوی معصوم آلوده نمیکنه با دادن راهکار!!

نمیدونم دقیق علایم دارم

بی بی چک امتحان کن منم باردارم وشرایطم شاید سخت ترازشماولی دلم نمیاد سقط کنم گناه داره

کلا نمیتونم تو این اوضاع یع بچه رو بدبخت کنم 😥البته ده روز مونده تا پریودم نمیدونم شایدم من شک کردم

انشاالله هرچی هست خیره عزیززززززم😍😍

گناه داره میخوای بچه خودتو بکشی عجب دلی داری

اون بچه ک هنوز قلبش تشکیل نشده 

گناه نداره ک 

اگ بیاد ت این دنیا و عذاب بکشه خوبه؟

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز