2777
2789
عنوان

بیاینننن

160 بازدید | 21 پست

سللم 

آبجیم 11سالشه یه بارم بشو ماشين زده‌ بشو هرروز با دوسته 10سالش میره پارک.... 

ب حرفه منو بابامَم گوش‌ نمیکنه مامانمَم بش گفته‌ نرووو بیرون ولی‌ باز میزه 

آرايش غلیط می‌کنه میره پارک 

قبلانا حدوده ی ماه‌ پیشم قبله اینکه ماشين بشو بزنه با یه پسر میگف دوستیمون در حده بوس باشه😐🤯

تازه دیروزم گف یه پسررَو زدم... 

ما چکار کنیم که نره بیرون.؟؟ 

می‌ترسم آخر بش تجاوز کنَن بندازن گوشه جوب😶😖

؟؟ 

🎈🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا 😰 جلوشو بگیرید خودشو به باد میده معلومه از اون ساده هاست که همه میتونن گولش بزنن

یه وقتی به خودتون میایید که دیگه دیره ها

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببخشید ولی خندم گرفت😂

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

اتقد رفته‌ بوذ کوچه وپارکو اینا بش گفتیم نرو نرو رف ماشين بشو زد همة عم دیدن... 

بریدیم بیمارستان هیچی‌ش نشده‌ بوددد

الآنم باز شروه کرده‌.. 

حرررصه منوووو درمیارههههههه 

اتقد بدممم میاددد میاددد

🎈🙂

چقد بی عرضه هسین ک جلو بچه 11 ساله نميتونین بگيرين 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
اون وقت من هنوز بچه رئیس میبینم 😶  یعنی مامان باباتم زورشون بهش نمیرسه؟

مامانم میره سرکار فعلاا، میره بیرون ميگه ب مامان نگیداااا

ولی‌ ما میگیممم ولی‌ باز میره بیرونننن

🎈🙂
مامانم میره سرکار فعلاا، میره بیرون ميگه ب مامان نگیداااا ولی‌ ما میگیممم ولی‌ باز میره بیرونننن

نزارین بره خ در رو قفل کنین البته چون ۱۱ سالشه احتمالش زیاده لج کنه بدتر ش از مشاور کمک بگیرین

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
نزارین بره خ در رو قفل کنین البته چون ۱۱ سالشه احتمالش زیاده لج کنه بدتر ش از مشاور کمک بگیرین

مامانم یه چند باری قفل کردد 

جیغ داد می‌کنه میگهه میخوام برممم بیزووون 

🎈🙂
مامانم یه چند باری قفل کردد  جیغ داد می‌کنه میگهه میخوام برممم بیزووون

بزارین تا دلش میخاد جیغ داد کنه فردا روزی بهش دس درازی ش ک بدتر سرش میا تاثیر دوستش نی؟

☆彡彡 نسیمم ミミ☆