2777
2789
جدی پس ایشالله پسره زن داداش منم اول گفتن دختره بعد انومالی کفتن پسره

هرچی خیره ان‌شاءالله

من آناتومی نمیرم.تا هفته ۱۸ باید صبر کنم که قطعی بگه🤭

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی خیره ان‌شاءالله من آناتومی نمیرم.تا هفته ۱۸ باید صبر کنم که قطعی بگه🤭

خب پس😍

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
نمیترسی؟؟ 🙁 من بخاطر نمونه برداریی که دادم وقت غربالگری اولم گذشت، خودم کم استرس داشتم الان استرس ...

درصد خطا در غربالگری بسیار زیاده
چه بسیار بچه های سالمی که در اثر این خطاها سقط شدن
تو غرب غربالگری برای خانمها بابارداری پر خطرهست .در ایران حتی از کم سن ترین ها..
بنظرم یه بچه ی سندورمی هم انسانه.

الانش هستن توجامعه که پدرن ،هنرمندنو...
و کشتن فردی که بهره هوشی کمتری داره ودنیاش کمی متفاوته ولی بسیار مهربون هست کار درستی نیست(این فقط نظر منه.نظر دیگران هم محترمه)

من در هر صورت قصد سقط ندارم.سلامتیش رو به خدا میسپارم و هر طور که خدا برام فرستادشون با عشق میپذیرم❤️

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
درصد خطای در غربالگری بسیار زیاده چه بسیار بچه های سالمی که در اثر این خطاها سقط شدن تو غرب غربالگری ...

ایشالله بچتون سالمه عزیزم❤️

من خودم الان منتظر جواب نمونه برداریم که خدایی نکرده بچم تالاسمی نباشه،برای همین وقت غربالگریم رد شد،من برعکس شمام، دلم نمیاد اینجوری بچه ها به دنیا بیان عذاب بکشن... ماهایی که از پس کارای خودمون بر میایم این همه سختی و عذاب میکشیم، چه برسه به اون طفلای معصوم💔

ایشالله که هم بچه شما سالم باشه هم بچه من❤️

ایشالله بچتون سالمه عزیزم❤️ من خودم الان منتظر جواب نمونه برداریم که خدایی نکرده بچم تالاسمی نباشه، ...

چند وقت پیش مشهد بودیم

یه بچه ی سندروم داونی رو تو قطار دیدم

داشت مداحی برای امام حسین میخوند و سینه میزد

چند تا عرب هم تو قطار بودن

با اینکه هیچکدوم متوجه نمیشدیم چی میگه،ولی بغضمون گرفته بود

یه مامانی داشت...از خیلی از مادرایی که دورم دیدم مهربون تر بود

پسرشو هی بغل میکرد و میبوسید

انقدر مهربون بود که‌ دل من تنگِ بغل مامانم شد

اون بچه چیزی از مشکلش‌ نمیفهمه.فقط مهر و علاقه مامانشو میبینه

من دوست ندارم این مهر و محبت رو از بچه بگیرم

انشاءالله که تمام بچه ها سالم و صالح باشن🤍