2777
2789
گلدیران جی پلاس؟ من دارم به پای سامسونگ نمیرسه واسش قاب هم نمیفروشن🥺

میدونم به پای سامسونگ نمیرسه .اخه هزینشم قابل مقایسه نیست.کار راه اندازهست یا ن؟ هنگ نمیکنه؟اذیت کنه یا ن؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تقریبا دو سه ماهه خریدم هنگ نکرده ، فقط بعضی امکاناتی که سامسونگ داره رو این نداره مثلا گالری درست درمون نداره گالریش مال گوگله و... بعضی وقتا هم آنتن نمیده مثلا یکی زنگ بزنه معلوم نیست شبش یا فردا پیامکش میاد که فلان تماس بی پاسخ😐

عزیزم من تقریبا دو سه ماهه خریدم هنگ نکرده ، فقط بعضی امکاناتی که سامسونگ  داره رو این نداره مث ...

وای اینجور میگی ترسیدم. عزیزم من با این قیمت میتونم مدل a01 سامسونگ بخرم .این امکاناتش از اون بیشتره بنظرت کدوما بخرم ؟

گلدیران جی پلاس؟ من دارم به پای سامسونگ نمیرسه واسش قاب هم نمیفروشن🥺

سلام

یه سوال من تازه جی پلاس خریدم گوشی قبلیم توواتساپ آهنگ دانلود میکردم میومدداخل آهنگام تواین گوشی نمیاد رفتم تنظیمات هم پیدا نکردم بلدی یادم بدی؟

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
سلام یه سوال من تازه جی پلاس خریدم گوشی قبلیم توواتساپ آهنگ دانلود میکردم میومدداخل آهنگام تواین گو ...

سلام. منم گوشیم مدل جی پلاسه. از خودش آهنگ ندارن باید از گوگل پلی پخش کننده موسیقی نصب کنی

تهوعی باید، تا تحولی شاید...!