2777
2789
عنوان

مرد متعادل چرا نمیبینم واقعا

127 بازدید | 13 پست

هیچ مردی ندیدم که یه اخلاق خیلی وحشتناک نداشته باشه ، نکه ما زنا نداشته باشیما، ولی حالت تعادل هم داریم، ینی مثلا من ادم عصبی و بی حوصله ای ام ولی نه مطلقا، یه مرد اگه عصبی و بی حوصله باشه اصلا نمیشه سمتش رفت، یا فرضا دوستم ادم کم رو و ساکتیه، ولی پاش بیوفته حرف میزنه ، اما مرد خجالتی تو همکارام هست اصلا عصبیت میکنه انقدددد که پخمه طور رفتار میکنه.. ینی میخوام بگم هرکدوم آخرش یه اخلاقی دارن که به شدت رو اعصاب و در حد غیر قابل تحمل باشه و شورشو دراورده باشن، مثلا کیس من تا یه مشکل براش پیش میاد شده یه ماه هم طول بکشه اون مشکله کل اون یه ماه منو میزاره کنار و میدونم فقط با من اینجوری نیست کلا مدلش بوده از اول، و خیلی اذار دهندست، یا یکی از اقوام هست هرکی میبیندش میگه چه مرد آروم خوبی ولی این بشر انقدددد بی خیاله و از اونور بوم افتاده که زنش از شدت آرومی و بیخیالیش روانی شده، یا پدر خودم به شدت شلخته اس، یا یه دوستی داریم سی سالشه چنانی ادم مودیه در حد غیر قابل تحملش، یه لحظه خوبه یه لحظه بده ، دقیقه ایه، یه دقیقه ساکته یه دقیقه در حدی شوخ و شنگول میشه که نمیتونی تحملش کنی فک میکنی دو قطبی داشته باشه ولی نه روانپزشک رفته و کلا مدلشه، یا یه دوست دیگه داشتیم ینی من دختری ندیدم که این دوستمون باهاش برخورد داشته باشه و بهش پیشنهاد نداده باشه، اونم نه در حد معمول. در این حد که پیشنهاد میده جواب نه میدی تا یه هفته  استوری ناله و شکست عشقی میزاره برا رابطه ای که اصلا شکل نگرفته، .. این رفتارا تو زنا هم هستا، ولی نمیدونم تو مردا چرا همه چیز افراطی تره.. کلا عصبی ام از دست همشون، هرکدوم یچی دارن که نشه تحمل کنی و ادم از ازدواج فراری میشه🤦🏻‍♀️

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مردای دورو برشما همه نامتعادلن شانس شماست    

اره شاید اینجوریع، هی

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
نه منم با اینکه خانمم وقتی عصبانی میشم کسی نمیتونه سمتم بیاد🤣

کلا میخوام بگم هر مردی میبینم یه اخلاق خیلیییی گه داره، جوری که اصلا نمیشه کنار اومد باهاش، ینی هر ماه از یه مردی یچی میبینیم که پشمامون بریزه، نیاز به لیزر نداریم شکر خدا

موافقم البته مرد متعادلم دیدم ولی اکثرا نا متعادل بودن و یه مشکلی داشتن

درکل من خیلی افراط میبینم تو مردا، یکی زیادی عاشقیه خیلی خیلی زیادی فارق، یکی خیلی خسیسه یکی خیلی ولخرج، تو‌ زنا هم دیدم ولی تو مردا شایع تر بوده

بالاخره هر کسی ی اخلاقی داره .یکی عصبیه اما نه همیشه.یکی خسیسه اما نه در  همه موارد یکی ولخرجه بازم تا ی حدی حواسش هست.آدمهای مختلف با اخلاقهای مختلف زیاد دیدم ولی  تااین حد نامتعادل ندیدم دور و برم

بالاخره هر کسی ی اخلاقی داره .یکی عصبیه اما نه همیشه.یکی خسیسه اما نه در  همه موارد یکی ولخرجه ...

درست میگی ولی من افراطی خیلی میبینم، خیلیی، همین دوس پسر خودم یکی نیس بگه حالا چک های تو برگه شده و بازار خرابه درست، خیلی عصبی هستی کشش نداری درست درک میکنم، ولی حالا من دوست دخترتم به پرو پات سعی میکنم نپیچم فردا اصلا بگو آروم ترین زن دنیا رو گرفتی ، یجا چکارت برگه بشه میخوای بگی تا ماه بعد بره خونه باباش چون تو عصبی هستی؟ افراطه دیگه این قضیه، بچه ننه بودنه از نظر من، یا پدر خودم یجاهایی دیگه گند شلخته بودنو در میاره، نامزد دوستم گند دروغ گویی رو دراورده بود

یعنی تو هر ماه با یه مرد اشنا میشی؟ 🤪🤣

چجوری همچین تحلیلی کردی واقعا؟ عجیبه برام؟ من به عنوان آدمی که ۲۴ سالشه و شاغله و کلی دوست رفیق داره ینی نیاز دارم هرماه با یکی باشم که اخلاقای بد از مرد ها ببینم؟ عجی

چجوری همچین تحلیلی کردی واقعا؟ عجیبه برام؟ من به عنوان آدمی که ۲۴ سالشه و شاغله و کلی دوست رفیق داره ...

واقعا رفتار دوستت عجیبه .بله درسته ناراحته ولی یکماه بی محلی !!!🙄نمیدونم والله چی بگم.

درسته اینجور که شماتوصیف کردی اینا دیگه رفتارشون نامتعادله و متاسفانه آدمهایی که بااینجور افراد در ارتباطن عذاب میکشن .حالا میخواد دوست باشه.همکار باشه همسر باشه

واقعا رفتار دوستت عجیبه .بله درسته ناراحته ولی یکماه بی محلی !!!🙄نمیدونم والله چی بگم. درسته اینجو ...

برا اطرافیان واقعا زجر اوره، مثلا ما اول هفته پیش برنامه داشتیم، سه شب پشت سر هم کنسل شد، بهم گفت که شرایطش بد شده و اعصابش خیلی خرابه، طبق بررسی های انجام شده درست هم میگفت، الان چهار روزه ازش بی خبرم اعصابم خورد شده دیگه امروز، از طرفی اعتراض هم بی فایدس، هم اعصاب اون خورد میشه وسط بدبختی هم من حداصل الان که صحبت نمیکنیم میدونم دعوا نداریم، سکوت با دعوا بدتره، یا مثلا اون دوستی که گفتم به هرکی میرسه پیشنهاد میده، یسری با اینکه من تو رابطه ام بهم پیشنهاد داد من اول فک کزدم واقعا شوخیه و مجلس گرم کردنشه داره چرت میگه یکم همراهی کردم که اره حیف که رل دارم و فکرامو بکنم و این چرتو پرتا، بعد که دیدم نه جدیه بش گفتم ببین اولا من تو رابطم دوما اگه فرضا نبودم یا کات هم بکنم انتخابم تو نیستی، اصولا اینجا باید ولم میکرد، ولی تا دوماه خداشاهده هرروز چندتا پشت عاشقونه میفرستاد چندبا خواهش کرد بریم بیرون بریم کافه، بابا غرور نداری تو شخصیت نداری؟