2777
2789

من برای ازدواجم فقط به خدا گفتم خدایا درآمد طرف اصن برام مهم نیست فقط اخلاق ورفتارش مهمه از خدا خاهش کردم قبل از ازدواج زار زدم پیشش ولی درست برعکس اخلاق بدی داره شوهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۵ روز خوندم نشد 

ولی من یک ماه خوندم شد دقیقا روزشم یادمه بهمن ماه بود من داشتم با دو ستام می رفتم مشهد اصلا هم حالم خوب نبود 

یک ساعت قبلش یه نفر صدام کرد گفت این مشکلت حل شده 

هیچ وقت یادم نمیره از شدت خوشحالی داشتم گریه می کردم 

ببین یه چیز بگم من اون موفع نا امید نشدم من برای یه کاری می خواستم که تقریبا غیر ممکن بود و  می خواستم جلوی کاری گرفته شه که دست خودم نبود و تایمش تموم شد در واقع دیگه دعا هم فایده نداشت چون اون کاری نباید می شد شد ولی من بازم بعدش ادامه دادم و خدا یجوری همه چی را  تغییر داد که نفهمیدم چی شد ولی درست شد من اونجا پی بردم غیر ممکنم برای خدا ممکنه

🥰
مرسی

خواهش میکنم 😉

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
من ۱۵ روز خوندم نشد 

عزیزم بازم بخون  ادامه بده

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
وقتی در جریان زندگی و مشکلاتش قرار میگیری میبینی دنیا چقدر بی رحمه و بی عدالت.....  ان شاءالله ...

ممنونم‌ ازت بابت حرفای قشنگت‌ آخه میدونی چیه توی سنی‌ که هستی آدم دلش میخواد عروس بشه لباس عروس بپوشه‌  با یه  آدم خوب  ازدواج کنه   

ولی من یک ماه خوندم شد دقیقا روزشم یادمه بهمن ماه بود من داشتم با دو ستام می رفتم مشهد اصلا هم حالم ...

من و عشقم همدیگه رو خیلی دوست داریم ولی مامانش نمیزاره بهونه اش این که ما هم سن هستیم . ما دوتا کنار هم خوب بودیم همدیگه رو کامل کرده بودیم . هرکس هرچی گفت خوندم و نذر کردم نا امید تر از قبلم مگه میشه خدا صدام رو نشنوه؟دو سال پیش خواستم یکی رو بزاره سر راهم خواستم با خدا باشه و آدم این آدم رو سر راهم قرار داد خب حالا چرا معجزه میکنه؟؟نمیبینه عذاب من رو ؟اینجوری هوای یتیم داره؟