2777
2789
من خودم هر کاری کردم پیش روانپزشک رفتم دعا و چیو چیو چی نوشتم اما همش با ی کاردرست شد  اونم شک ...

زندگیمو میبینم هیچی ندارم جز یه دختر ناز که میدونم اونم خدا برای دلم فرستاده 

دوسال ندیده عزیزم  ببعدم میخوام نبینه

وای نه نگو اینا رو قربونت‌ برم‌ 

همین الان ام لطف خدا هست که اینجایی 

به چیزایی که داری نگاه کن فکر کن‌ همه اش لطف خدا بوده چشمهایی‌ که بتونی ببینی دستهایی که بتونی کار انجام بدی و پاهایی‌ که بهت توانایی راه رفتن رو دادن و از همه مهمتر و شکر خدا بهت سلامتی داده اینا خودش کلی لطف خدا هستش‌ 

خدا خودش. گفته بخوانید مرا تا مستجاب کنم دعاهایتان‌ زد اگه این دنیا نشد اون دنیا حتما بهترینس‌ رو بهت میده و این دنیا بی نصیب نمیمونی

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی فقط  دلت تنها تنها با خدا باشه و از هبچ کسی هیچ انتظاری نداشته باشی به نظرت خدا نباید هوات ...

عزیزم همین الان ام که اینجایی خدا هوتو‌ داره 😍

شکر نعمتش‌ بکن ببین چه جوری جوابت‌ رو میده

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
دلم خیلی شکسته خیلی باورت میشه دیگه توان دعا کردن ندارم

یه روش بگم امتحان میکنی؟ 

اگه میشه ۴۰ شب نماز شب بخون  هر روشی که دوست داری و میتونی حتی فقط دورکعت به نیت نماز شب همین  اما از ته دل بخون  برای خدا باشه چهل شب عاشقانه تو را سب و تنهایی باهاش صحبت کن ببین چه جوری دستت رو میگیره و کمکت‌ میکنه 

محاله خدا  دست بنده اش رو ول کنه ان‌ شالله که هرچی میخوای بهترینش‌ نصیبت بشه 

اعتقاد از نظر شما یعنی چی؟ 

یعنی شما داشتتو ببینی نه نداشتتو 

شما از امروز ی کاری کن 

داشته هاتو بنویس بزار توی ی پاکتی چیزی نداشتهاتم بنویس بزار توی ی پاکت یا هر چیز دیگه ای

بعد هر روز یارهفته ای ی بار این داشتهاتو باز کن به خواطرشون خدا رو شکر کن 

غذاتو خوردی خدارو شکر کن اما با دلت نه همین جور الکی و از روی اجبار 

اولش تا کمتر از یک ماه جواب نمیگیری شایدم اتفاق بد برات بیفته که طبیعیه چون خدا داره امتحانت میکنه اما بعد درست میشه 

کم کم میبینه ی زندگی داری که همه حسرتشو دارن

یه روش بگم امتحان میکنی؟  اگه میشه ۴۰ شب نماز شب بخون  هر روشی که دوست داری و میتونی حتی ...

خانم خیلیاظاهری این کارو میکنن نه از ته دلشون 

همه فکر میکنن خدا بده 

اما اگه بد بود میومد به تو زندگی بده بعضیا حرفایی میزنن ادم شاخ در میاره

یه روش بگم امتحان میکنی؟  اگه میشه ۴۰ شب نماز شب بخون  هر روشی که دوست داری و میتونی حتی ...

امتحان میکنم چشم

تورو خدا دعام کنید دلم بدجور شکسته حس میکنم دیگه هیچوقت خوشحال نخواهم شد... من کلا از بچگی سختی زیاد کشیدم زندگی الانم داغون

بعد میبینم یه آدمایی که هر روز با یکی میپریدن سرگوششون میجنبید هزارتا کار کرده بودن روز ب روز خوشبخترن.. من از باطن زندگیشون خبر ندارم اما همون ظاهرشونم از من خییییلی جلوتره 

ایتارو میبینم بینهایت دل شکسته تر میشم نسبت بخدا همش میگم خدایا مگه من چیکار کرده بودم 

خانم خیلیاظاهری این کارو میکنن نه از ته دلشون  همه فکر میکنن خدا بده  اما اگه بد بود میو ...

حالا میفهمم خدا چقدر خوبه و ما چقدر ناشکریم‌ 

ای کاش قدر داشته هامون‌ رو بدونیم من خودمم‌ گاهی اوقات  از خدا گله میکنم اما آخرش میفهمم خدا درست ترین کار رو برام کرده و من چقدر شرمنده خدا هستم 😔💔