2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

179 بازدید | 37 پست

سلام 

پسر خالم چند وقت دیگه بدنیا میاد

بین شایراد و معز کدوم بهتره؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

به نظر خودم معز برای بعدنش هم خوبه 

ولی شایراد جدیدتره 

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینا چی چی هست ک گفتی خوراکیه یا اسم

بچرخ و بچرخون🤕مارو دنیا تا گیج بره اخر ما سرامون 😔امروز ک هرجوری گذشت🤏🥺 رفت چی فردارو خواب دیدی بـرامون💔یه وقتا یجوری بشه حالت که از خودتو دنیا بشی بیزار🧷

معز این چجوری تلفظ میشه اصلن😂😂

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

بچه ها معز به معنی عزت دهنده هست که از صفات خداست

تلفظشم میشه moez 

گزینه سوم گلم

گزینه سوم😂

چرا خوبن که

معز تو‌ دهن نمیچرخه

تلطفظش میشه moez

خوبه که