2777
2789
سلام دوستان گلم پیشایش عیدتان مبارک امیدوارم سال خوبی  برای همگی باشد
این هم سفره برکه من    به خوشگلی سفره های شما نیست دیگه باداشتن یک دختر وروجک بهتر از این نمیشد

مراحل  درست کردنش هم عکس گرفتم

فردا صبح سبزه ها رو کوتاه میکنم تاخوب بشه و زرد نشه
اول یه تشت بزرگ گذاشتم زیرش شن ریختم بعد خاک ژله ای ریختم و گندم های جوانه زده رو ریختم  البته بعدش تشت کوچک گذاشتم و درتادورش رو گندم ریختم

سنگها  رو هم با چسب راضی چسبوندم

دورتا دور تشت هم با خرده سنگهایی که چند سال پیش از شمال آورده بودم  پر کردم  

این هم  عکس نهایی اش البته همین الان خزه ها رسید باید اونهارو هم بگذارم به امید خدا فردا که چیدن کامل شد عکس میگذارم البته در اینده

سبزه ها خیلی بلند شده مامانم گفت اگر زود کوتاه کنیم زرد میشند به همین خاطر فردا صبخ کوتاه میکنیم  

به نظرتون چه جوره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه قدر قشنگه ولی خیلی بزرگه حتما خونتون بزرگه

مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههه
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.
هنوز کامل نیست به خاطر دخترم نمی تونیم بچینیم سفره های ما همیشه بزرگ و پر بار چون فامیل دسته جمعی میان خونمون و باید همه جا بشیم امسال جمع و جور شده اگر می تونستم عکسهای سال قبل و می گذاشتم البته اونها کار خواهرمه امسال نتونست بیا من مجبور به چیدن شدم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز