2777
2789
عنوان

فرادرمانی

939 بازدید | 7 پست

کسی میدونه چی هس؟

عرفان حلقه هس؟

پسرم یه سالشه

مریضه

چند تا مریضی داره

یکی از دوستام خانومی رو معرفی کرد

تماس گرفتم

گفت سه نفر میاییم

هزینه هم نمیگیریم

بعد رفتم سرچ کردم

دیدم‌عرفان‌حلقه هس...

کسی تا حالا انجام‌داده؟

برای بچه بد نباشه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگار دیدم میگن بعضی ها بیماریشون بدتر شده 

البته تو نت خونده بودم درباره ی قربانی هاش

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
من انگار دیدم میگن بعضی ها بیماریشون بدتر شده 

منم یه چیزایی خوندم منصرف شدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
البته تو نت خونده بودم درباره ی قربانی هاش

منصرف شدم

خدا خودش به بچه م شفا بدهد

اینطورام نیست که میگن اگه درباره ریکی یا انرژی درمانی از راه دور شنیده باشی اینم همونه منتها با عرفان اسلامی مسیحی و قدری هم مسایل دینی ربطش دادن که جنبه بهتری داشته باشه . اونجوری نیست که بدتر بشه و این حرفها همش نظر ونیت و طلب خیر ایناست. 

چیزایی ک تو سرچ اینترنتی میاد تبلیغات پوپولیستی حکومت ج.ا علیه عرفان حلقه هست چون سالها پیش از محبوبیتشون ترسیدن با حجمه تبلیغاتی مخرب و شیطان پرستی و جن گیری و کلی چرتو پرت دیگه جلوش دادن  باور نکنید، من خودم تحقیقات و مطالعه کامل روی اموزه هاشون داشتم، خودتون بدون ترس و سوگیری تحقیق کنید و تصمیم گیری...خدا به همه بیماران شفای عاجل دهد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز