2777
2789
عنوان

توی چشم نوزاد یکماهم مژه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 25 پست
اصلا دست نزن.خودش در میاد... منم سال نود وهشت بچم بدنیا اومد... مژه تو چشمش رفته بود بخاطر اون بردیم ...

باشه عزیزم ممنون

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
عحب بلاییه😂😂 در میاد کاریش نداشته باش.

باشه ممنونم 😂

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمیاد ندید بدید بازی در نیار گلم

بله ممنون 🙄😏😂

باشه عزیزم ممنون

اینو گفتم که زیادی حساس نباشی.... من آنقدر حساسیت به خرج دادم خودمو از بین بردم... هر چی به بچه می شد سریع می بردم دکتر... تو مثل من خودتو از بین نبر خواهر. 

اینو گفتم که زیادی حساس نباشی.... من آنقدر حساسیت به خرج دادم خودمو از بین بردم... هر چی به بچه می ش ...

وقیقا منم همینم

نفخ داره شبا خوب نمیخوابه توخواب ارامش نداره خصر میخورم 

شکمش کارنمیکنه ی روز حرص میخورم

عمش بغلش میکنه دست میزنه به صورت و لبش با ناخنای باند حررررص میخورم 

کلا دارم حرص میخورم 

😑😑😑🙄🙄نمیدونم چطور عادی باشم

وقیقا منم همینم نفخ داره شبا خوب نمیخوابه توخواب ارامش نداره خصر میخورم  شکمش کارنمیکنه ی روز ...

مادر بودن خیلی سخته درکت میکنم... ولی این روزا هم میگذره... کم کم که بچه بزرگ بشه راحت میشی... صبر تو زیاد کن مادر خوب و دلسوز

مادر بودن خیلی سخته درکت میکنم... ولی این روزا هم میگذره... کم کم که بچه بزرگ بشه راحت میشی... صبر ت ...

چشم 

ممنون عزیزم 

انشاالله خدا بچه گلتو واست نگه داره ❤😘

بزار گریه کنه اشک بیاد در میاد

گریه میکنه اشکاش نمیاد انگار!

قربونت برم... خدا نی نی کوچولوی توام حفظ کنه.... ❤️❤️❤️

ممنون عزیزم 

فدات 

😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792