atarod99 مدیر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان توی چشم نوزاد یکماهم مژه رفته | مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 25 پست چیکارکنم؟ چجوری درش بیارم؟ خیلی ناراحتم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1400/09/20 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 اصلا دست نزن.خودش در میاد... منم سال نود وهشت بچم بدنیا اومد... مژه تو چشمش رفته بود بخاطر اون بردیم ... باشه عزیزم ممنون اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عحب بلاییه😂😂 در میاد کاریش نداشته باش. باشه ممنونم 😂 اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 درمیاد ندید بدید بازی در نیار گلم بله ممنون 🙄😏😂 اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
شادن69 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 220 باشه عزیزم ممنون اینو گفتم که زیادی حساس نباشی.... من آنقدر حساسیت به خرج دادم خودمو از بین بردم... هر چی به بچه می شد سریع می بردم دکتر... تو مثل من خودتو از بین نبر خواهر.
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 اینو گفتم که زیادی حساس نباشی.... من آنقدر حساسیت به خرج دادم خودمو از بین بردم... هر چی به بچه می ش ... وقیقا منم همینمنفخ داره شبا خوب نمیخوابه توخواب ارامش نداره خصر میخورم شکمش کارنمیکنه ی روز حرص میخورمعمش بغلش میکنه دست میزنه به صورت و لبش با ناخنای باند حررررص میخورم کلا دارم حرص میخورم 😑😑😑🙄🙄نمیدونم چطور عادی باشم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
شادن69 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 220 وقیقا منم همینم نفخ داره شبا خوب نمیخوابه توخواب ارامش نداره خصر میخورم شکمش کارنمیکنه ی روز ... مادر بودن خیلی سخته درکت میکنم... ولی این روزا هم میگذره... کم کم که بچه بزرگ بشه راحت میشی... صبر تو زیاد کن مادر خوب و دلسوز
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 مادر بودن خیلی سخته درکت میکنم... ولی این روزا هم میگذره... کم کم که بچه بزرگ بشه راحت میشی... صبر ت ... چشم ممنون عزیزم انشاالله خدا بچه گلتو واست نگه داره ❤😘 اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 بزار گریه کنه اشک بیاد در میاد گریه میکنه اشکاش نمیاد انگار! اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
شادن69 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 220 چشم ممنون عزیزم انشاالله خدا بچه گلتو واست نگه داره ❤😘 قربونت برم... خدا نی نی کوچولوی توام حفظ کنه.... ❤️❤️❤️
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 قربونت برم... خدا نی نی کوچولوی توام حفظ کنه.... ❤️❤️❤️ ممنون عزیزم فدات 😘😘😘 اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤