2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا چی درست کنم 

حریره بادام

لرزونک

سوپ

کاچی و حلوا

شعله زرد

فرنی

سیب زمینی آبپز

یادت باشه بچه رو به غذای میکس شده عادت نده همش بچه یبوس میشه 

دستش هم میتونی نون بدی یا اینکه میوه خوری براش بخر توش میوه بزاز بده دستش خودش باهاش بازی کنه بخوره

من چنین وقتایی نی نی رو توی کریر میزارم کریر منم با طناب از سقف آویزونه

حریر بادام اماده

نه خودت درست کن

به بچه غذای صنعتی نده معلوم نیست چطوری درست میشه کلی هم نگهدارنده داره

خودت گرم گرم هر روز درست کن نی نی بخوره لذت ببره میتونی آخر شب یا فرداش خودت اضافشو بخوری

بعد من تو سوپ چی بریزم

اولین بار گوشت+ یه کوچولو پیاز خیلی کوچولو+ نیم دانه

سیب زمینی و هویج رو اندازه بند انگشت بنداز ولی بهش نده همون آبش توش باشه کافیه ولی بعد سه بار سوپ دادن اینا رو هم میتونی بهش بدی

برای اوائل میکس کن ولی آبکی بهش بده اگه با قاشق نخورد اذیتش نکن با قطره چکان بزرگ که اندازه ۳ سی سی هست بهش غذا بده خیلیییییی آسونه کثیف کاری هم ندازه

یواش یواش گلوش غذا خوردنو عادت کرد دیگه میکس نکن ولی حتما خوب خوب لهش کن

وقتی میکس نمیکنی اولا که غذا رو بهش  میدی انگار بچه رو میچسبه ولی نگران نباش در اصل داره راه گلوش باز میشه

بعد شش بار سوپ ساده خوردن میتونی چیزای زیادی بهش اضافه کنی مثلا عدس رو اضافه کن

من خودم بدای بچه هام اول با لعاب برنج خالی شروع کردم بعد یواش یواش توی لعاب ، برنج حلیم شده هم قاطی کردم بعد چند روز گوشت و پیاز اضافه کردم بعد دو بار دیگه سیب زمینی و هویج بعد سه بار باز جعفری و جو پرک و گندم هم اضافه کردم

موقعی که به لعاب برنج ، بزنج حلیم شده هن قاطی کرده به نی نی میدم همون  روزا بهش حریره بادام و لرزونک هم میدم

لرزونک  رو دکتر بچه هام میگفت آبکی درست کنم زیر ۴ ماه هم میدادم البته مثل آبه آب بود از ۶ ماه غذای سفت تر میدادم