2777
2789
عنوان

ریاضی)عدد های گنگ

379 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من یه سوال داشتم 

مثلا وقتی سوال میاد بین دو عدد رادیکال ۸ و رادیکال ۲ چهار عدد گنگ بنویسید ...باید جذر اونها رو دربیاریم بعد بنویسیم ؟

.

.

.

.

.

.

و اینکه وقتی ام میگه بین دو عدد ۳ و ۵ ...پنج عدد گنگ بنويسيد...باید دوعدد زیر رادیکال بریم؟

درواقع اونایی ک رادیکال دارند جذر میگیم و اونایی که رادیکال ندارن زیر رادیکال میبریم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید بلد نیستم 

بااجازت کسی مهندس کامپیوتر هست لطفا بیا تروخدا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7767636/خانما-کیا-رشته-کامپیوتر-هستن-چندتا-سوال-دارم

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

اعداد گنگ اعداد رادیکالی هستندکه نشه از زیر رادیکال در بیاد مثلا رادیکال ۴گنگ نیست

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

وقتی میگن بین ۳ و ۵ شما باید بنویسی رادیکل ۹ و رادیکال ۲۵ بعد به همون روش اعشاری که گفتم هر چقدر دلت میخواد پیدا کن بنویس 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

سوالت رو نفهمیدم ولی وقتی بهت میگن گنگ اونی که جذر صحبح نداره رو بنویس 

مثلا گفتن بین ۳ و ۵  گنگ بنویس 

رادیکال ۴ رو نمیتونی بنویسی چون جذر داره ولی بقیه رو میتونی

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

اره ببین مثلا بین الا ۸ رادیکال ۶۴ و ۲ رادیکال ۴ حالا بین رادیکال ۴ و ۶۴ هر رادیکالی به غیر از اون هایی که جواب رادیکالشون عدد صحیح میشه مثل ۹ ، ۱۶ ... بقیه همه میشن گنگ

وقتی میگه بین ۳و ۵ باید به توان ۲ برسونی بزاری زیر رادیکال که میشه رادیکال۹و۲۵ بعد اعداد گنگ مث رادیکال ده رادیکال یازده و اینا مینویسی

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بخدا اگه فهمیده باشم تو چی گفتی؟؟؟

کلاس نهمی؟

من تا جایی که یادم میاد وقتی میگفتن بین مثلا ۲ و ۳ چند تا عدد گنگ بنویس مثلا مینوشتیم۲ ممیز فلان ، ۲ ممیز فلان با اعدادی که گنگ بشه.

رادیکال هم همون بود مثلا رادیکال ۲,۳