2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

79 بازدید | 15 پست

واسه یکی از دوستام خواستگار اومده 

پسره ۲۴سالشه و نیرو استخدامی  بیمارستانه دقیقا نمیدونم کجاست .اخلاق بسیار خوب و اجتماعی داره و از همه لحاظ اوکی 

دوستم ۱۷سالشه خانواده قبول کردن اما دوستم چون سنش کمه و دوست داره ادامه تحصیل بده و الان دو دله نمیدونه چیکار کنه شما نظرتون چیه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دختر چه پسر تا وارد دانشگاه نشدن اشنایی و نامزدی و ازدواجشون اشتباه محضه تمام

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بنظر منم سنش خیلی کمه

مشاوره ازدواجو جدی بگیره و تا ۶ماه رفتو امد نداشتن اصلا ابدا بله نگه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

منظور از جمله ای ک گفتمم اینه باید قوه شناخت ادراک شعور شخصیتشون شکل بگیره بفهمن جامعه چی ب چیه شوهر میکنه یهو میره میبینه عی داد بیداد من چیکار کردم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه قبول نکنه 

اونایی که تو بیمارستان کار‌ میکنن‌ مورد اعتماد نیستن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چرا😐

چون زن و مرد قاطیه شبا شیفت هست شیطان هست 

کلاً مردا خیلی شُل میشن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چون زن و مرد قاطیه شبا شیفت هست شیطان هست  کلاً مردا خیلی شُل میشن

وای شما چقدر بدبین هستین

فقط بیمارستان که نیست زن ومردقاطیه ک شب ها هم شیفت دارن شیطان هم همه جا هست شل بودن مرد هم میتونه همه جایی باشه 

دلیل نمیشه هرکی بیمارستان کارمیکنه این حرفارا راجبش زد 

وای شما چقدر بدبین هستین فقط بیمارستان که نیست زن ومردقاطیه ک شب ها هم شیفت دارن شیطان هم همه جا هس ...

والا وقتی مردی که نمازخونه و حلال و حرام حالیش میشه رفت استخدام بیمارستان شد از این رو به اون رو شد همه چی ممکنه بدبین نیستم جامعه امون کثیفه 

والا وقتی مردی که نمازخونه و حلال و حرام حالیش میشه رفت استخدام بیمارستان شد از این رو به اون رو شد ...

ای بابا ولش اصلا بیا کشش ندیم ولی به عنوان کوچکتر شما

بیایم درزندگی زود کسی را قضاوت نکنیم☺