2777
2789
عنوان

بچه انقدر بده؟

978 بازدید | 30 پست

سلام یعنی بچه انقدر بده و به رابطه با همسر انقدرررر آسیب میزنه ک همه مینالن؟؟؟؟!!!!امروز دوستم همش میگفت فشار رومه کاش من بمیرم یا بچه یا جفتمون

بچشم ١۵ماهشه

خیلیارو دیدم این شکلی همش ناراحتن پس چرا بچه دار میشن؟!؟!؟!!!!!!

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون خیلیا، بدون بچه هم معضل بد بودن شوهر رو دارن...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مشکل روحی داره این دوستت 

ی مدت افسردگی پس از زایمان داشت اما دکتر رفت خوب شده بود نمیدونم دیگ...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

خیلی سخته واقعا من خواهرمو میبینم که چقدر سختی میکشه بیشتر مطمئن میشم که وقتی ازدواج کردم بچه دار نشم

البته بعضی ها اینقدر بچه دوستن که سختی ها رو نمیبینن باید از نظر روانی آمادگی داشته باشی بچه داری یکی دوروز نیست که تموم بشه بعضی ها بچه غریبه رو واسه یه روز نگه میدارن هوس بچه دار شدن میکنن اونا فقط همون یه روز و در نظر میگیرن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

نه اصلا بد نیست ...بخاطر همینه ادم تا شرایط روحی و جسمی مادرشدن و نداره نباید بچه بیاره ...اون بچه چه گناهی کرده؟؟؟؟؟ من یه پسر ۲۰ ماهه دارم به شدت شیطونه دیوار راست و بالا میره اما منم باهاش همراه میشم و کلی بازی میکنیم ..چون بچست باید بچگی کنه و من اگه اعصاب نداشتم نباید بچه میاوردم ...اون بچه ک خودش نخواسته به دنیا بیاد....من با این کاراش کیف میکنم ...خداروهم شکر میکنم که بچم سالمه ..رابطه باشوهرم فقط به خودم و مدیریت کردنم ربط داره همین ‌....من و شوهرم هزاربرابر صمیمی تر شدیم خداروشکر

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

چطور دلش میاد هرمی میبینه منو میگگه بچت  به اندازه دوتا بچه سختی داشت  باز من میترسم میگم خدایا نمیرم تنهاش بزارم دخترم فقط پیش من اروم میشه و من میتونم بخابونم و غذا بدم چون بدغذا و‌ید خوابه  یا زبونمم لال دخترم چیزیش نشه من میمیرم ۲۵کیلو کم کردم اینقد سختی کسیدم و بیخوابم‌با خانواده شوهرم زندگی میکنم سختی ایمم بماند مادرشوهرم مریضه مهمون اینام عست 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
خیلی سخته واقعا من خواهرمو میبینم که چقدر سختی میکشه بیشتر مطمئن میشم که وقتی ازدواج کردم بچه دار نش ...

منم قید بچه رو زدم اما تعجب میکنم چرا اینا از قبل ب همه چیز فکر نمیکنن

شرایط هرکسی و خانواده ای فرق داره 

بالاخره بچه که میاد یه سری چیزا میره 

من بعد بارداری و زایمانم وضعیت جسمیم خیلی خیلی بد شده پادرد کمر درد و هزارتا درد و مشکل دیگه 

همین باعث یه سری مشکلات تو روابطم با همسرم شده 

چجور از دلش میاد بچشو نفرین کنه سنگدله😔

واقعا عذاب میکشه