2777
2789
عنوان

پدرشوهر

182 بازدید | 7 پست

بچه ها پدر شوهرم ۵تا پسر داره و دوتا از این ۵تا فقط شوهر من ک خیلی شدید باباش رو دوس داره هر روز هر روز میره خونشون قبلا زیاد اینجور نبود الان خیلی زیاد شده اون پسرا یکی مجرده اونا هم هفته ای دو یا ۳بار میرن سر میزنن زناشون نمیرن دخترا ک یکی نزدیکه ماهی ۱بار میره اون یکی هم الان ۳ماهه نرفته پدرشوهرم دکتر بخواد بره بیرون بره فقط ب شوهر من زنگ میزنه خیلی حرصم میگیره بعد ما دو تا خواهریم با ی پسر اگه مامانم خواستم ببرم دکتر یا خرید شوهرم میگه پس داداشت چیکارس پس بابات چیکارس ادم زورش میاد بعدم  امروز از ساعت۱۱تا ۱ونیم باباش رو برده تاب داده کوه برده چایی و میوه باباش خیلی سختی کشیده تا بچه هاوبزرگ شدن الان ازشون انتظار داره ولی بچه هاش هواش رو ندارن تو گذشته زندگی میکنه وهرا شما چطورن با باباشون 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وظیفه شوهرته ولی باید اجازه بده شماهم بری .....شوهر عوضی منم نمیزاره برم خونه مامانم باید یه هفته ال ...

منم میرم ولی غرو نق میزنه 

خب شوهرت خودش دوست داره بره اشکالی نداره ولی هرگز حق نداره ب شما اعتراض کنه.اینو باید بفهمه

من زورم میاره میگم اونا هم پسراشن فقط ب همین بگه

2790
2778
2791
2779
2792