2789
عنوان

دیوونم کرده

174 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ؛ با آدم حسود تنگ نظر چکار باید کرد؟ کسی که خودش تعطیلات نمیتونه بره بیرون و اینکه میبینه تو داری خوشی میکنی سرت درمیاره و زهرمارت میکنه؛ با آدمی که هرچی بهش خوبی کنی؛ خودشو حفظ میکنه خودشو حفظ میکنه باز یه جا اون ذات بدش رو نشونت میده!متاسفانه من باید این آدمو تحمل کنم و دم نزنم چون نیاز به کار دارم و این شخص رده اوله شرکت.

حالا که نمیتونی حذفش کنی یکم سخته ولی عادت میکنی ازش نارحت نشی

حتی بهش ترحم پیدا میکنی بعدا

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوری و دوستی 🙁😕

نذار باخبر بشه از خوشی هاتون 

رابطتو کم کن 

اگر دیدیش عادی باش ، پرسید بگو خداروشکر باید همیشه کرد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
شوخی هاتو نکن تو چشش

بخدا من خوشی هام رو به اشتراک هم نمیزارم؛ فقط چون شناخت داره که من یکم خیر سرم یه جمعه برای خودم هستم چش نداره ببینه و زهرمارمم میکنه با پیام های اعصاب خوردکنیش

دوری و دوستی 🙁😕 نذار باخبر بشه از خوشی هاتون  رابطتو کم کن  اگر دیدیش عادی باش ، پرسی ...

بخدا من خوشی هام رو به اشتراک هم نمیزارم؛ فقط چون شناخت داره که من یکم خیر سرم یه جمعه برای خودم هستم چش نداره ببینه و زهرمارمم میکنه با پیام های اعصاب خوردکنیش

بخدا من خوشی هام رو به اشتراک هم نمیزارم؛ فقط چون شناخت داره که من یکم خیر سرم یه جمعه برای خودم هست ...

بهش بگو نمیرم دیگه ، اصلا در جریانه هیچی قرارش نده

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
حالا که نمیتونی حذفش کنی یکم سخته ولی عادت میکنی ازش نارحت نشی حتی بهش ترحم پیدا میکنی بعدا

کاش بی تفاوت بودم ولی واقعا اعصابم خورد میشه امروز با مادرم و خواهرم رفتیم یه جا نه رستوران نه جای لاکچری یه جا یه روفرشی پهن کردیم تو طبیعت نشستیم کوفتم کرد اعصابمو خورد کرد مثل اینکه یه نفر باشه هی بخواد بهونه کنه باهات دعوا بگیره دقیقا همین طوری

بهش بگو نمیرم دیگه ، اصلا در جریانه هیچی قرارش نده

هی خواهررررر...دلم خیلی پره خیلی وقت ها فکر میکنم چقدر من بدبختم که با این فلاکت باز باید کار کنم...کاش انقدر توانایی داشتم که محتاج کار کردن برا همچین آدم هایی نباشم

کاش بی تفاوت بودم ولی واقعا اعصابم خورد میشه امروز با مادرم و خواهرم رفتیم یه جا نه رستوران نه جای ل ...

اره میفهمم کاملا چون یک دوست این مدلی داشتم

هم دعوا میکرد، هم برام دردسر درست میکرد هروقت یه خوشی کوچولو داشتم حتی اگه یه تیشرت میخریدم. حتی کرونا گرفتم کلیییی سرزنشم کرد بهداشت رو رعایت نمیکنی فامیلای ما کرونا گرفتن کچل شدن فک کنم خیلی هم نارحت شد که نمردم😂 اخرشم که گذاشتمش کنار پشت سرم بدترین حرفا رو در اورد تو دانشگاه

خدا این مدل موجودات رو نصیب هیچکس نکنه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اره میفهمم کاملا چون یک دوست این مدلی داشتم هم دعوا میکرد، هم برام دردسر درست میکرد هروقت یه خوشی ک ...

ببین این آدم خودش هر فصل سفر خارجه میره ولی ببین این بشر چقدر تنگ نظره که حتی حاضر نیست کوچیک ترین و ساده ترین خوشی های اطرافیانشو ببینه...به قول یکی از همکارام که خیلی خیلی حرف قشنگی زد گفت این آدم اگه تو قصر طلا هم باشه از زندگیش لذت نمیبره چون مغزش و ذاتش خرابه

ببین این آدم خودش هر فصل سفر خارجه میره ولی ببین این بشر چقدر تنگ نظره که حتی حاضر نیست کوچیک ترین و ...

این دیگه خیلی ذاتش خرابه واقعا! چون دوست من زندگی افتضاحی داشت و نمیتونست زندگی عادی منو ببیته

تا حالا همچین ادمی که میگین ندیدم😰😰😰

این دیگه خیلی ذاتش خرابه واقعا! چون دوست من زندگی افتضاحی داشت و نمیتونست زندگی عادی منو ببیته تا ح ...

آره به جانه خودم هر فصل فقط میره یه سر سفر خارجه و تمام از بس ماشالله روابط عمومیش قوی هست و دوست داشتنیه هیچکس رو تو اینجا نداره که باهاش بره بیرون...همیشه هم حسرت کشورهای دیگه رو داره...کلا از نظر اون ایران کشور بدرد نخوریه و مردمش هم مردم عقب افتاده ای هستن...