2777
2789
عنوان

خدااا😩😩

82 بازدید | 17 پست

معلممون تا درس ۱درس داده میخوان تادرس ۴امتحان بگیرن ریاضی اونم

رشته انسانی😕

خدااااااا

مدیرمون معلم دوتا ازدرسامونم هس هرمعلمی دوتا درس برداشته ک متخصص خودشم نیس خیلی تحت فشارین دانش اموزا😣😣😣

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندمی ؟

۱۱ تو هم یازدهمی؟.؟اگه اره امتناناتون ب چ صورته؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
نه عزیزم من دوازدهمم  فکنم همش حضورین

وایی بخدا فقطم فکک میکنن ما نخوندیم و بخاطر اونه ک نمیریم دوجلسه رفتیم انقدی ک سوالاش سخت بود همه صفررر بعضی از سوالاشم خط زدیم چون اصلا تو کتاب نبوده😑💔

طرف ما دبیرستان کلا حضوری شده دیگ مجازی نیست 

چ شهری هستی؟

یازدهم که زیاد سخت نیست  بیا دوازدهم واویلاست منکه که کم آوردم

معلمامون خوب نیست ب خاطر همین مثلا از اول سال تا الان فقط ریاضی ی درس دادن دیگ تا تهش برو😐💔سوالای امتحان خیلی سخته همشم فک میکنن ما محض نخوندن نمیریم بخدا نصف سوالامونو تو امتحان ب خاطر اسنکه تو کتاب نبوده خط زدیم😑💔