2777
2789
عنوان

حرفش درسته؟

245 بازدید | 23 پست

دوستم میگه آدم وقتی میخواد خونش مهمونی دعوت کنه حتی مثلا مادر و پدرش ، باید از شوهرش اجازه بگیره چون خونه مال اونه و غصبی هست . اگه اجازه داد دعوت کنه اگه نداد نباید دعوت بکنه سرخود. من باهاش مخالفت کزدم و همچنین شاخ درآوردم از این حرفش

خب راست میگه

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه اجازه بگیره نه

میتونه پیشنهاد بده و باید بده

چون تو اون خونه،هر دو دارن زندگی میکنن و باید با هم از مهمون ها میزبانی کنن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

ببین اگه بخوایم طبق قانون پیش بریم حرفش درسته ولی عامیانه نیست ...طبق دین و قانون ما زن حتی بدون اجازه شوهرش میتونه بره خونه پدر و مادرش و محارمش اما بدون اجازه حق دعوت مهمون نداره ...اما فقط درحد یه جملست چون هیچکی قبول نداره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

نمیتونی اسمشو بزاری اجازه ولی باید باش هماهنگ کنی درمیون بزاری ک برا پذیرایی کردن آماده ومهیا باشین

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

من قشنگ تر به این حرف نگاه میکنم . شوهر هم انسانه و باید باهاش مشورت کرد درباره امور خونه این یه جور احترامه که بین زوج رواج پیدا میکنه اون وقت همسر هم این عادت رو پیدا میکنه . از طرفی هر ادمی نقطه ضعفی داره وقتی شخصی میدونه همسرش عصبیه نباید پا بذاره روی خط قرمزاش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینکه اجازه بگیره نه میتونه پیشنهاد بده و باید بده چون تو اون خونه،هر دو دارن زندگی میکنن و باید ب ...

اره این درسته از جهت هماهنگی و آمادگی

اما دوستم از جهت اینکه مالک خونه شوهره اینو میگه