ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای تنگ کردن واژن راه های مختلف و علمی هست که دکترای خوبی دارن انجام میدن خواهر خود من پیش دکتر حبیبه احمدی واژنشو تنگ کرد. الانم خیلی راضیه بعد از زایمانت ی مدتی که گذشت میتونی بری پیش متخصص زنان و انجام بدی
نه من خودم زایمان طبیعی داشتم همشم نگران همین موضوع بودم اما بازم اونجور که باید بخیه نمیزنن من که خودم جدا بعدا رفتم پیش دکتر حبیبه احمدی عملشو انجام دادم مطبش سعادت اباده تعریف دکتر رو قبلن از دختر خالم شنیده بودم توی نی نی سایت هم زیاد دیده بودم تعریفشونو خلاصه در کل خیلی راضیم دوران نقاهتشم اصلا سخت نبود 09916911074 09916911073
نه این یه جراحی جداست . متخصص زنان انجام میده پرینوپلاستی یه دکتر خوب بهت معرفی می کنم دکتر کیمیا قاسمی متخصص زنانه ولی مطبش توی اهوازه واست پیجش میذارم اگر سوالی داری هم می تونی تو دایرکت ازش بپرسیhttps://www.instagram.com/dr.kimiaghasemi/