2777
2789
عنوان

سیکل ماهانه

429 بازدید | 17 پست

ببخشید خانما من وقتی پریود میشم یه طرف نوار بهداشتی کثیف میشه یا اینکه وسط نوار همیشه جای واژنم تمیز و اطرافش کثیف میشه 

کسی اینجوری بوده؟

(عکس رنگی گرفتم و گفتن خوبه و لوله ها کامل باز هست ولی تو عکس انگار واژنم کج ولی دکترم اشاره ای به کجی اش نکرد و انگار طبیعی از نظر اون میگم شاید علت باردار نشدنم همین کج بودنش هست که اسپرم به دهانه رحم نمیرسه   )

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خدایا منو گاو نکن🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی چی‌که کجه😑کثیف شدن یه طرفه ی نوار بهداشتی بخاطر طرز نشستنته خب 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
ینی چی‌که کجه😑کثیف شدن یه طرفه ی نوار بهداشتی بخاطر طرز نشستنته خب 

عزیزم کجی رحم نشنیدید میگن رحم وسط لگن نیس و به سمت راست یا چپ لگن  متمایل هست که باعث کجی موقعیت داخل واژن تو لگن هم میشه 

تو نت هم بزنید میاد

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

نه بابا کج چیه منم مثل شمام فقط ازپشتم پس میده کلا زیراندازم کثیفه  پدو لباس زیرتمییز باراول ...

ولی کجی رحم توی لگن یه مساله که بعضیا درگیرشن ولی دکترا میگن عامل ناباروری نیس ولی ممکن دیر باردار شد من تو عکس رنگی ام کاملا مشخص رحم وسط لگن نیس

عزیزم کجی رحم نشنیدید میگن رحم وسط لگن نیس و به سمت راست یا چپ لگن  متمایل هست که باعث کجی موقع ...

مطمئن باش مشکلی بود پزشک بهت میگفت

شما خودت نمیتونی تشخیص بدی که

مطمئن باش مشکلی بود پزشک بهت میگفت شما خودت نمیتونی تشخیص بدی که

اوهوم شاید ممنونم از پاسخوییت عزیزم

😂

لطفا وقتی از یه مشکل اطلاعی ندارید بهش نخندید

خدایا منو گاو نکن🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

وقتی از موضوعی سر در نیارید میتونید از تایپیک اون شخص خارج شید

یه سرچ تو گوگل بزنید در مورد کجی رحم و واژن  خیلی مطلب هست که خیلی خانما خودشون هم نمیدونن درگیرش هستن