2777
2789
عنوان

مهمونی ۱۸نفره

232 بازدید | 15 پست

دوستان خانواده هامون هستن برای هر دوطرف زرشک پلو درست کردم الان برای سالگرد ازدواجمون میخوان بیان خودشون گفتن  .غذا زرشک پلو با سوپ درست کنم بده؟ با سالاد مکزیکی در کنارش دوسه تا کوچولو داریم ی غذای فست فودی هم دوس دارم درست کنم ب نظرتون چی درست کنم؟ کیک هم میگیریم ..الان ی مهمونی ساده واقعا کمتر از ی تومن نمیشه😐 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسنک خوبه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خوبه که سالاد مکزیکی چجوریاس

کام قرمز و سفید رو رنده میکنی و مرغو کالاباس و خیارشور ذرت هویج نخود فرنگی هر چی دم دستته قاطی میکنی بعد با سس مخلوط میکنی خیلی خوشمزس 

الان این که گفتی ساده بود؟؟؟؟ من یا مرغ میزارم  یا خورشت  با ژله و سالاد  میوه چی ...

نه والا کجاش سادس برای هجده نفر کبک بگیرم سیصد تومنه..میگم یعنی هر سری زرشک پلو ضایع نیس ..جوجه زیاد میشه؟ 

برای ماها ک حقوق وزارتیم خیلی سخته😂 چی درست کردی ایده بده

والا ما از شما بدتریم فقط چون پاگشا بود و خیلی حرف پشتمون بود مجبور بودیم

کوبیده و قرمه سبزی با سالاد و مخلفات 

ینی کوبیده ی جوری بود ک نفری ۳ تا ۴ تا میخوردنا

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
نه دو مدل نیست که  مرغ رو که گذاشتی  جدا بادجون دو دیقه توی اب جوش بنداز بعد سرخ کن بچین ...

اونجوری دوس ندارن اخه 😕خورشتی هم دوتا از دامادامون اولین بار میان روم نمیش ..بخدا شرایط مالی اوکی باشه ادم ی کبابی چیزی میده کنارش ی خورشت راحتتتتتت