2821
2789
عنوان

شکم تخت

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست
خوب صبحانه بخورید بعدا ورزش  با شکم خالی آخه کی ورزش میکنه  ساعت ۱۰ ۱۱

یعنی موثرنیس اونموقع؟ من وقت نمیکنم اونموقع دوتا بچه کوچیک دارم شبا شوهرم میبنده مغازه رو میاد یه ساعت بچه هارو میبره تامن راه برم

اوایل منم اونجوری بودم  همین ناخونک  زدن  ادمو‌ از فرم‌ می ندازه  حس میکنی چیزی ...

😐من یه مشکل دیگم اینه که وقتی به جیزی لب میزنم نمیت نم ازش دلبکنم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برنامتو واس منم بفرستی. البته یه چیزم بگما زیره پوستو خشک میکنه

پوست من‌ چربه  خیلی  

ولی زباد نمیخورم  شاید ماهی یه بار مزشو‌ دوش ندارم گاهی مجبوری  میخورم  

برنامه‌ خاصی دیگه  ندارم‌ فقط میدونم‌ چی بخورم‌ چی نخورم

مثلا وزن ۷۵ قد ۱۶۰ رژیمم باشه

اینجوری نمیشه گفت‌ من بار اول که رفتم  باشگاه  وزنم‌ ۵۶بود قدم‌ ۱۵۹‌ مربی درصد چربی گرفت‌ یه دستگاه بود قد و وزن‌ و گرفت  درصد چربی و داد یادم  نیس چربی  چند بود بر اساس این  سه عدد  بهم‌ رژیم‌ غذایی و ورزشی داد 

شكم بند بگير . محكم ببند دور كمرت . حلقه كار كن تو خونه . اين براي پهلو ها خوبه . براي شكم هم دراز و نشست برو . تو خونه دراز بكش رو زمين . يه نفر هم بشينه روي پاهات . بالشت ميزارن روي پا كه نوزاد بخوابه . همون جوري . ولي يه نفر بشينه رو اون بالشت كه سنگين بشه بهتر دراز و نشست بري . دو روز تمرين كن . بعدش شكم درد ميگيري . تا چند رو تمرينو تعطيل كن كه اين درد تموم بشه . بعدش شروع كن هر روز دراز و نشست برو . هر چقدر بيشتر بهتر . نميخواد الكي بري باشگاه . 

همون چی بخوری چی نخوریارو بگو

یه روز کامل که امروز چی خوردم و میگم  کالری دریافتی من زیر ۱۲۰۰هست  

ساعت ۷صبح  ۲لیوان  آب با لیمو تازه و کمی نمک خوردم 

ساعت ۸صبحونه‌ یه تخم مرغ اب پز کامل و یه سفیده با ۴تا زیتون  و یه گوجه  و یه برش نون جو 

نزدیک ناهار قهوه تلخ  ساده خوردم 

و باز قبل ناهار ۲لیوان آب و ناهار کته شوید پلو و مرغ خوردم برنجم حدود ۵ ق بود و مرغ ۱۳۰گرم اینا سینه  بدون  پوست  با سالاد کاهو  و اسفناج  و هویج و آب نارنج 

برا میان  وعده یه پرتقال خوردم  و حدود ۳قاشق‌ مغزیجات‌ 

و چای ترکیبی خیلی میخورم  بعد ناهار ترکیبی از چای سبز و هل و دارچین  و گل 

چون  باشگاه نداشتم  امروز تو خونه  ۱ساعت  کاردیو  کار کردم  

و شام  هم اگه شمالی باشی میدونی  یه کاسه ماست  خوری ترشی تره  بدون نون  با پیازچه  خوردم  و قبل خواب حتما خرما با شیر کم  چرب میخورم‌ 

در طول روز اگه  ضعف کنم  یا دلم بخواد چیزی بخورم‌ بیسکو‌ برنجی‌ یا همون  سیس‌ رایس  گرفتم  میخورم  و یا خرما  و گردو 

قهوه هم  تاثیر داره متابولیسم  و میبره بالا واسه  من  که  زیاد میخورم  کمی خوب نیس اما😣

عجله ای تاپیدم  نمیدونم‌ شاید غلط  داشته  باشه😥

2790
2823
2791
2779
2792