2821
2789
این هزینه مال اموزشگاس یا خصوصی؟ من یکی از بچه ها کلاس برداشته بودبرای تمرین از مربی اموزشگاه ۷۰،۸۰ ...

برای اموزشگاهه عزیزم. من خودمم با دلخواهه خودم یه جلسه اضافه گرفتم ۱۴۰تومن 

ولی وقتی افسر مینویسه سی تومن هم برای ثبت نام.مجددش میگیرن که باهم میشه ۱۷۰

انگار قیمت شهرها باهم خیلی فرق داره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعضیا با تیبا میگرند ،بعضی ها با پراید،من تمرینم با پراید بوده،تیباکلاچش برای شروع حرکت قلق داره

قبق هر ماشینی یجوریه ولی ماشین اموزشگاه خیلی راحته ماسبن افسر زود خاموش میشه باید خیلی مواظب باشی کنترل کلاچ و گاز رو

نمیدونم والا از چیشه . میشه بگین شما دوبل رو فرمون رو چجوری میچرخونین ؟ من دو دور قبل حرکت بعدش هم ک ...

اولش که باید اینه به اینه ماشینی که میخوای باهاش دوبل بگیری وایسی بعد فرمون رویک دور به سمت ماشینی که واستادی کنارش میویچی و عقب میری تاجایبکه روی چراغ ماشین گرفته بشه البته برای ماشین هایی که طولشون بیشتره تا نصف اگه اشتباه نکنم،بعد فرمون رو این بار ،دو دور و نیم میپیچی برعکس اولین بار که پیچیدی و تا جاییکه قشنگ تو پارک قرار بگیری میای عقب

قبق هر ماشینی یجوریه ولی ماشین اموزشگاه خیلی راحته ماسبن افسر زود خاموش میشه باید خیلی مواظب باشی کن ...

راستش کلاچ ترمزو مربی خود اموزشگام نگرفته بود مثلا امروز بااین استاد که کلاس برداشتم ایرادامو میگیره اخه من کلاچو زود ول میکردم ولی باید همزمان با بالااوردن کلاچ گازرو فشار بدی وگرنه ماشین خاموش میکنه

راستش کلاچ ترمزو مربی خود اموزشگام نگرفته بود مثلا امروز بااین استاد که کلاس برداشتم ایرادامو میگیره ...

اها اره اینطوریه .من خودم سر دنده عقب رد شدم ولی اکثرا خانما اونجا بیشتر سر خاموش کردن ودوبله رد میشدن