2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب خودت داره که به جی علاقه داری.. تو همون راه خودتو رشد بده.. حتما نباید مدرک دانشگاهی داشته باشی. استعداد ت در چیه تو همون رشته آموزش ببین و کار کن تو اجتماع و آبرو بخر برا خودت❣️

سعی میکنم زبان جدید یاد بگیرم .

و یه کاری که تازه شروع کردم اینه که قبل از حرف زدن سه ثانیه به حرفم فکر کنم بعد بازگو کنم ، انشالا که تو این مورد هم ارتقا پیدا میکنم

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

همیشه آپدیت باش. چیزای جدید بگیر. هنر، علم، مهارت. کلاس زبان، خیاطی، کامپیوتر، رانندگی..... 

اگر تو زمینه ای دانش داری سعی کن بیشتر توش تمرین و مطالعه کنی تا تو اون زمینه تاپ بشی. مثلا اگه کامپیوتر بلدی دوره های تخصصی برو. ورزش کن و به جسمت اهمیت بده. کتاب بخون. از اخبار روز مطلع باش. و سعی کن استقلال مالی داشته باشی

یه سوال میگم اونایی که اعتمادبه نفس ندارن بتمشاوره رفتن واقعاخوب میشن؟

اگه مشاور خوب باشه بله مؤثره. ولی گاهی نداشتن اعتماد به نفس ناشی از نداشتن مهارت و دانش هست. سعی کنید مهارت های جدید یاد بگیرید. بهتون اعتماد به نفس میده

اعتماد به نفس کاذب فقط آدم رو مضحکه ی خلق میکنه. اعتماد به نفس باید ناشی از دانسته ها و دانش هامون ب ...

ببین من تو یه فامیل پر جمعیتم.

دارم میبینم طرف نه چهره، نه هیکل، نه تحصیلات، نه هنر و توانایی خاص داره.

بیا ببین چه کلاسی میزاره.

من به این نتیجه رسیدم، تواضع کار خیلی بدیه.

مخصوصا در مقابل افراد اینجوری

ببین من تو یه فامیل پر جمعیتم. دارم میبینم طرف نه چهره، نه هیکل، نه تحصیلات، نه هنر و توانایی خاص د ...

نمیدونم والا ما تو این شرایط میگیم میمون هرچی زشت تر و بی هنرتر، عنتر بازیش بیشتر😂😂

نمیدونم والا ما تو این شرایط میگیم میمون هرچی زشت تر و بی هنرتر، عنتر بازیش بیشتر😂😂

من سنم کم نیست.

به عقل و شعور خودم به بزرگترا و فامیل سلام میدم.

مثلا میگن ما کلاسمون بالاست، بقیه بیان سلام بدن.

بخدا آدم خندش میگیره.

مثلا هر کس دعوت کن عروسی و ... چند تا یکی میان و رک میگن ما هر جا نمیریم.

بعد وقتی عروسی یکیشون بیاد یا مهمونی، طرف ذوق مرگ میشه.

منم حرفاتو میفهمم و قبول دارم ها ولی تو فامیلایی مثل فامیل ما متاسفانه حرف اول پول و بعد همون اعتماد بنفس کاذبشون.

میگم کاذب چون هیچی ندارن ، هیچی به معنای واقعی