2777
2789
خواهر جان کدوم بیمارستان بستری کردی احتمالا وقتی مرخص شدی دارو ادامه ندادی و اینکه هر سه هفته یک ب ...

بیمارستان میلاد تهران 

نه هیج دارویی نه پیگیری 

البته خودشون چیزی نگفتم 

البته انقدر مشکلات دارم کلا بیمارستان هستم 

هر چند سال یک جراحی خسته شدم دیگه 

بیمارستان میلاد تهران  نه هیج دارویی نه پیگیری  البته خودشون چیزی نگفتم  البته انق ...

برایه همونه گلم

الانم خواهرم دارو هاشو داره میخوره بعد ترخیصش. 

و این که یکمرتبه هم نباید ترک بشه چون بدن وابسته است بدتر میشه. باید زیر نظر پزشک به ندرک کم بشه.

بازم با همین برنامه دکترش گفته ممکنه یکی دو مرتبه دیگه اگر تو شرایط پر استرس و خستگی زیاد قرار بگیره عود کنه. که دومرتبه باید درمان شه. ولی کم کم دیگه قوی میشه عود نمیکنه

ان شاءالله حالت خوبه خوب مبشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برایه همونه گلم الانم خواهرم دارو هاشو داره میخوره بعد ترخیصش.  و این که یکمرتبه هم نباید ترک ...

دقیقا متوجه نشدم 

من ریم عفونت کرد بود سفتری یاکسون زدن بعد چون بهش حساسیت داشتم نفس کلا قطع شد بود 

واقعیت منظور حرف شما رو متوجه نشد باید بعدش قرص میخوردم؟؟

دقیقا متوجه نشدم  من ریم عفونت کرد بود سفتری یاکسون زدن بعد چون بهش حساسیت داشتم نفس کلا قطع ش ...

وقتی مرخص شدی یک نسخه دارو که تو بیمارستان بهت میدادن (و البته موقع مرخص کردن خیلی مقدارشون کمتر میشه ) رو باید از دکترت میگرفتی و زیر نظر دکترت ادامه میدادی، تا به ندرت کمترشون کنه یواش یواش.

اینکه میگی نفست قطع میشد تو بیمارستان میشدی؟؟ بعدش خوب شدی؟؟

چون خواهره منم تو بیمارستان که بود یک بار چشماش تار شده بود ، یک بارم صداش در نمیومده. ولی چیزی طول نکشیده خوب شده. الانم حالا روحیش خیلی خوبه ولی میگه دستو پام سسته، به دکترش گفتیم یک قرصشو عوض کرد.

ولی ترک دارو ها یکمرتبه بعد ترخیصت اصلا درست نیست چون بدن وابسته است.

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب