2777
2789
عنوان

بچها بیاین ی لحظه

66 بازدید | 5 پست

بچها من امسال دیپلم میگیرم دیگه

و میخام از بعدش شروع کنم به یه کار ثابت و خوب و پردرآمد و رو پای خودم وایسم و چون تا الان خیلی سختی کشیدم میخام خیلی درآمد داشته باشه کنکورم میخام بدم ولی نخوندم اصلا ک یچیز خوب قبول شم

نمیخام عمرم همینجوری تلف شه خیلی آرزوها دارم ک فقط قراره خودم با تلاش خودم برسم بهشون

چ شغلی پیشنهاد میدین؟؟

سرمایه هم ندارم

تو آرامش و سکوت با خدا صحبت کن ویا نامه بنویس و از خدا کمک بخواه تا راهنماییت کنه و راه درست رو جلو پات بزاره به نشونه های اطرافت دقیق باش خدا از طریق نشونه ها جوابت رو میده . 

من امتحان کردم بااین کارم خدا راهنماییم کرد و یه زمینی ک من طالبش بودم و به صلاحم نبود رو نخریدم و خدا منصرفم کرد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین من مدرک آرایشگریمو گرفتم ولی خیلی هزینه باید میکردم نشد پارسالم عین شما فک کردمو کنکور ندادم ولی از صب دقیقا همون شنبه😁 میخام شروع کنم ب خوندن رشتم تجربی بود ولی میخام کنکور ریاضی بدم کارایی مثل معلمی واقا عالین عالین اگ میتونی ک بنظر من بشین بخون کنارش کار آزادم میتونی داشته باشی