2777
2789
عنوان

کره بادام زمینی

447 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من داشتم سرچ میکردم درباره اش ت همین نی نی سایت هم ی عده میگفتن لاغر کننده است ی عده میگن چاق می‌کنه 😂 من نمی‌دونم آخرش لاغر می‌کنه یا چاق.. آخه نمی‌خوام لاغر بشم دوس دارم چاق بشم بنظرتون چاق می‌کنه 😂 ببخشید طولانی شد سوالم❤️😁

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چاق میکنه پر چربیه

اع مرسی ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

عزیزم اونایی که اماده تو مغازه ها میفروشن شیرین هستن چاق کننده هستن.  باید بیرون بگیری با دستگاه برات کره بگیره.  جاهایی که دستگاه روغن گیری دارن کره بادام زمینی هم جلو خودت با دستگاه میگیرن اینا لاغر کننده است و خیلی هم خوشمزه است

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
چاق کنندس من میخورم

چاق هم شدی باهاش؟

عزیزم اونایی که اماده تو مغازه ها میفروشن شیرین هستن چاق کننده هستن.  باید بیرون بگیری با دستگا ...

آها من می‌خوام از مغازه بگیرم مرسی ❤️

زیادش چاق میکنه ولی چون خیلی سیرکننده س، اگه بعدش نتونی غذا بخوری احتمالا لاغر میشی 😅

دقیقا منم از این میترسم 😂😂

بستگی داره چه طور مصرف بشه من  بدنسازی  کار میکنم‌ روزی ۲قاشق‌ با تست‌ جو‌ میخورم‌ و نه  چایم  میکنه  نه  لاغر 

چون‌ مقوی هست  انرژی میده  

شما اگه دنبال چاقی هستی کره بادام  زمینی  عسلی ۴مغز‌ بگیر‌ بمب‌ کالری هست

بستگی داره چه طور مصرف بشه من  بدنسازی  کار میکنم‌ روزی ۲قاشق‌ با تست‌ جو‌ میخورم‌ و نه &n ...

کره بادام زمینی عسلی چهارمغز😳هس برم بخرم یامنظورت اینه اینا رو با هم  قاطی کنم ببخشید متوجه نشدم 😂🙈

کره بادام زمینی عسلی چهارمغز😳هس برم بخرم یامنظورت اینه اینا رو با هم  قاطی کنم ببخشید متوجه نش ...

نه هست بیرون‌ میفروشن اگه از آجیل فروشی که  مغز و کره  گیری  دادن‌ بپرسی‌ برات‌ درس میکنن‌ 

من کلا کره بادوم‌ زمینی و از بیرون‌نمیخرم  خودم‌ درس میکنم‌ شما هم اگه دستگاه قوی داری درس کن

نه هست بیرون‌ میفروشن اگه از آجیل فروشی که  مغز و کره  گیری  دادن‌ بپرسی‌ برات‌ درس م ...

آها باشه ممنون ❤️