2777
2789
عنوان

برای بیمار چی ببرم؟؟؟

113 بازدید | 17 پست

مادرم یک هفته بیمارستان بستری هست بخاطر عفونت ریه. دوبار رفتم دست خالی هیچی نبردم . اخه ابمیوه و کمپوت همه برده بودن. من دوبار غذا درست کردم بردم.

امروزم میرم پیش مامانم چی بخرم براشون؟؟

اناناس😁

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شیشه عسل خوب

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

میوه معمولا میبرن اب میوه طبیعی براش بخر

انشاالله خوب بشن و فردا مرخص بشن  

برای سلامتیشون۱۰تا صلوات میفرستم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

خرما کشمش انجیر 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
میوه معمولا میبرن اب میوه طبیعی براش بخر انشاالله خوب بشن و فردا مرخص بشن     برای سلامت ...

ممنون گلم. همیمجوریشم مامانم زیاد اهل میوه نبود یعنی معدش اذیت میشد.

الان که طفلی بستری هست و انتی بیوتیک قوی داره مصرف میکنه.

ممنون گلم. همیمجوریشم مامانم زیاد اهل میوه نبود یعنی معدش اذیت میشد. الان که طفلی بستری هست و انتی ...

اخی 

خوب براش اجیل بگیر و عسل البته اگه دستت پره 

مخلوطش کنه بخوره خیلی مفیده و مقوی

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
اخی  خوب براش اجیل بگیر و عسل البته اگه دستت پره  مخلوطش کنه بخوره خیلی مفیده و مقوی

عسل هم نمیخوره چون اذیتش میکنه. .

دوست دارم گل بخرم ولی اگ ببرم بیمارستان چون ممکنه الوده بشه شاید پس نیارن و بزارن بیمارستان 

اجیل بنظرتون میتونه بیمارستان بخوره؟ یا کمپوت اناناس بخرم؟