شوهرم کتری روحی گذاشته روی گاز و رفته پی کارش...کتری سوخته...تمیز میشه مثل اولش؟.....شوهر من تخصص داره تو سوزاندن دستگیره...کتری...دسته های قابلمه..سفره و غیره...
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
خب شما که خودت یه متخصص به این خوبی تو خونه داری از خودش بپرس🤣
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، شاید تمیز بشه، ولی چون سوخته، دیگه برای جوشاندن آب مناسب نیست. چون املاح روی و هر آلیاژی که جنسش هست، رو بشدت وارد آب جوش داخلش میکنه. کتری رویی که قیمتی نداره، حتما عوضش کنین و نو بخرین.
بذار همسرت به این خرج مجبور بشه تا بیشتر دقت کنه🍀🌹
آره میشه تمیزکرد ریکاسیاه طلایی بخر از سایت باسلام چند قطره بریزروجاهای سوخته شده ظرف بزاربمونه دو ساعت بعدبااسکاچ بشورمثل روز اول میشه مامانم کتری که روی آتیش گذاشته بودیم سیاه سیاه شده بود تمیزکردمثل روز اول
میپرستمت اندازه تمام وجودم هرچند میدانم بهم نخواهیم رسید عشقم😭😓کاش میشد ازم دورمیشدی که عذاب نکشی کاش بی معرفت بودی ومیرفتی ۱۷سال به پای من نشستی دردت به قلبم 😓😓