2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن

73 بازدید | 11 پست

کسی مصرف کرده تا حالا؟ چقدر احتمال بارداری رو افزایش میده؟ من سه ماه اقدام کردم بی نتیجه بنظرتون استفاده کنم واسه ماه بعدی؟

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=218399425]من مصرف کردم. دوبارم نتیجه گرفتم خداروشکر. [/QUیعنی دو ماه مصرف کردی؟ تا مصرف کردی نتیجه گرفتی؟ ماه چندم اقدام بودی؟

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
تو بارداری اولم ماه دوم اقدام بودم. تو بارداری دومم ماه چهارم اقدام بودم

آها مرسی عزیزم. من سه ماه اقدام بی نتیجه داشتم بنظرتون استفاده کنم برای ماه بعدی یا بذارم اگه باز نشد از ماه بعدش؟

آها مرسی عزیزم. من سه ماه اقدام بی نتیجه داشتم بنظرتون استفاده کنم برای ماه بعدی یا بذارم اگه باز نش ...

استفاده کن خطری نداره که. البته اینم بگم من تو  هردو اقدامی که باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم که باردار بشم. پس در نتیجه بیخیالی خیلی تاثیر زیادی داره. تو دوره پریودیتم حتما دارچین عسل زیاد بخور. اینو بمن دکترم میگفت

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
استفاده کن خطری نداره که. البته اینم بگم من تو  هردو اقدامی که باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم که ...

دارچین عسل خونریزیمو میترسم بیشتر کنه آخه😔چجوری درست میشه یعنی ؟ دارچین می‌ریزید تو عسل ؟ چقدر ؟

دارچین عسل خونریزیمو میترسم بیشتر کنه آخه😔چجوری درست میشه یعنی ؟ دارچین می‌ریزید تو عسل ؟ چقدر ؟

یه قاشق پودر دارچین بریز تو یه لیوان ابجوش با یکی دوقاشق عسل. 

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
یه قاشق پودر دارچین بریز تو یه لیوان ابجوش با یکی دوقاشق عسل. 

مرسی عزیزم انشاالله خدا بچه هاتو واست نگه داره